WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

1/2

Ne volim o emocijama da govorim kao o strateškom planu. Međutim, kako je život koji živimo postao haotičniji nego što smo se nadali da će postati, neminovno je da smo i emocije stavili u vrlo nezavidnu poziciju. Kao produkt toga, nastale su varijante zvane veze bez obaveza.

Veze bez obaveza se definišu na različite načine – jednima zvuče glamurozno, misteriozno i uzbudljivo, dok drugi na ovako nešto gledaju kao na izgovor i lep naziv za promiskuitet. Šta god da je vaše viđenje situacije, cilj je da osećanja držite pod kontrolom, izbegavate teške razgovore o budućnosti, koji često vode u još teže raskide. Problem nastaje onda kada shvatite da “bez obaveza” automatski sa sobom vuče i to da nekome dozvoljavate da vas zanemaruje, uzima zdravo za gotovo, ili da budete predmet kritike okoline. Stvari kojih bi trebalo da se držite ako ste odlučili (ovo se odnosi na oba pola) da se upustite u ovakvu priču su:

Budite iskreni od samog starta         

Stavite osobi koja vam se dopala do znanja šta želite – dugu/kratku vezu, varijantu, viđanje sa drugim ljudima, itd. Ako suprotna strana ovo prihvati, moći ćete da znate kako dalje. Ukoliko to ne otkrijete, već na samom početku povući ćete za sobom bujicu nerazrešenih očekivanja i osećanja koja će vas dovesti u situaciju u kojoj ne želite da budete – nezadovoljstvo. Iskrenost je uvek najbolja opcija.

prijatelji sa povlasticama 4 Veze bez obaveza, uzroci i posledice

Ne idite okolo pričajući o svojim “pohodima”

Diskrecija! Što više pričate, više će se znati. Ne želite da ugrožavate svoj intimni život, zar ne? Poštujte i svoju privatnost i privatnost osobe sa kojom se viđate. Ukoliko saznate da druga strana ne poštuje ista pravila, razmislite da li zaista želite da se zadržite u toj priči.

Editors choice