Nosi ravno kad god je moguće

Iako je do pre nekoliko godina unazad bilo nemoguće zamisliti je u bilo čemu drugom što nisu vrtoglave potpetice, Victoria je odustala od ove zavisnosti i zamenila ih je casual opuštenom obućom kao što su plitke čizme, patike i slično. Biti uspešan danas znači biti aktivan i nezavistan, a flats omogućavaju upravo to… da se brzo i ne ometano krećeš, sastaješ i završavaš poslove.

Prirodno je uvek bolje

Godine nose svoje ali nositi ih sa stilom i svim onim što donose i oduzimaju je defintivno “recept” koji VB preporučuje. Jaku šminku i uvek isfeniranu kosu ili napravljenu frizuru je ostavila u prošlosti i zamenila je sportskim natural lookom, koji podrazumeva minimalno šminke i casual vezanu kosu. Takođe, Victoria je nedavno u jednom od intervjua izjavila da u mnogome žali zbog intervencija koje je radila to jest duplog povećanja grudi, koje je potom smanjivala, a sada izjavila da je najbitnije nositi ono što prirodno imamo, ne postoji ništa bolje od uživati u sebi i ne podlezati sopstvenim nesigurnostima. Natural pobuđuje!

Ukradi iz “njegovog” garderobera

Nekada bukvalno, nekada ne, ali činjenica je da je VB definisala način na koji od muških komada i krojeva mogu da se naprave ultimativno ženstvene i elegantne kombinacije. Inspiriši se maskulinim krojevima i dodaj im malo ženstvenosti i sofisticiranosti za savršen look, a u tome Victoria kao inspiracija sasvim sigurno može da pomogne.

Comments