Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Poznata po svom isključivo elegantnom stilu i stavljanju akcenta na modi, Viktorija Bekam (Victoria Beckham) je zaslužila titulu kraljice crvenog tepiha. Ona najbolje zna kako se obući za dešavanja koja zahtevaju visok sjaj i glamur. Zato nam ona daje neke modne savete. To više budu pravila koja ne treba kršiti pri izboru elegantne haljine, cipela ili aksesoara. Poslušajte ovog modnog znalca kada su u pitanju značajni događaji i nećete omašiti. A evo šta nas savetuje.

Izaberite sasvim običan kroj da zasijate

Kuća, posao i tako svaki dan. Zašto ne biste promenili svakodnevni odlazak do kancelarije? Neka jednostavno postane izazovno. Širu haljinu zamenite užom i neka prate siluetu vašeg tela. Dužina haljine neka zavisi od prilike na koju ste krenuli. Ne ide da idete na posao potpuno razgolićeni, a ni to da se na svečani događaj pojavite kao u radnom odelu. Neka to budu jednostavni krojevi, ne preterano kičasto i ne karneri i mašne. Jednostavna duga haljina je, po njenom mišljenju, najbolji izbor koji ste mogli da napravite.

Slika 184 Victoria Beckham vas oblači za svečanu priliku

Duga haljina neka bude vaš sinonim za eleganciju

Nikad ne podcenjujte moć jedne torbe

Za veče bi trebalo da je manja i klač. Za svaki dan preferirajte veće torbe. Ne ide da uz svečanu haljinu ponesete i džak sa sobom, zar ne? Dovoljno je da vam stane ruž za usne i poneka sitnica. To Viktorija nikada ne zaboravlja.

Slika 262 Victoria Beckham vas oblači za svečanu priliku

Mala torba ostavlja snažan utisak

Nosite šik i elegantne cipele

Viktorija se nikada ne umara od visokih popetica. Vi nikako ne smete da ih izostavite kada je svečani događaj u pitanju. Visoke desetak centimetara, a napred blago šiljaste. Brend Louboutin je njen izbor.

Slika 350 Victoria Beckham vas oblači za svečanu priliku

Šik i jako udobne

Bolje više nego manje

Bili hladni dani ili ne, uvek kao rezervu treba imati kaput ili mantil. Neka bude strukiran, ukrašen kopčama, a Viktorija je fan vojno inspirisanih kaputa.

Slika 442 Victoria Beckham vas oblači za svečanu priliku

Jedan ovakav bi vam poslužio za različite prilike

Za glamur potrebna je volja

Pored svih napomenutih stvarčica, šminka je takođe nešto što će vam pomoći da zablistate. Izgledajte dobro iz svakog ugla i napunite kesu ne samo prethodno navedenim stvarima, već i samopouzdanjem.

Slika 534 Victoria Beckham vas oblači za svečanu priliku

Crveni ruž čeka da ga stavite


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice