Sve žene su svesne koliki je značaj kvalitetnog veša koji nose tokom dana. On čini da se osećaju udobno šta god da obuku, prijatno u svojoj koži a kada treba i izazovno i pune samopouzdanja.

Ukoliko se nekada desilo da ste nosile veš koji ne prija vašem obliku tela ili nije dovoljno kvalitetan onda sigurno znate koliko neprijatan osećaj kada vas nešto steže i useca može da vam pokvari dan. Upravo zato je londonska robna kuća Selfridges objavila video klip koji slavi žensko telo i pokazuje koliko moćno ono može biti u različitim prilikama u kojima se nađe tokom života.

1117 Video koji pokazuje koliko je MOĆNO žensko telo

Pod nazivom “Neverovatne mašine” kampanja uključuje pet žena koje su oličenje ženstvenosti i lepote u svakom obliku. Jedna od njih je prva žena šampion u boksu Ruksana Begum, zatim sedamdesetjednogodišnja modna muza Mišel Lami, londonski trans aktivista Čarli Kregs, zatim kozmetičarka Šarmadin Reid i plus size model Naomi Šimada.

Ova kampanja slavi ono što je magično kod donjeg rublja, način na koji vam oblikuje telo kada je to potrebno i daje vam potporu i učvršćuje ga. I kompanije za izradu veša sve više to uviđaju i čini se da sve češće pronalazimo dublju poruku kroz kampanje donjeg veša. Primećuje se znatan pomak u pogledu na žensko telo koje je realno i živi sada i odmah.

Comments