Nemanja Ivanović, dečko zbog kojeg se na noge digla skoro cela Srbija, sinoć je poslao snimak u kojem se lično obratio i zahvalio svima koji mu pomažu. Nasmejan, poručio je da mu je bolje i da je povratio kilažu i snagu, kao i da njegov boljitak ne bi bio moguć bez svih onih koji su tu za njega i prikupljaju novac za lečenje.

“Najviše želim da vam se zahvalim na ovom divnom festivalu, jer da nije bilo vas ništa se ovo ne bi dogodilo i mnogo mi je krivo što neću biti tamo. Želim da se zahvalim svima, video sam da ima mnogo volontera, što mi je skoro pa nestvarno. Hvala vam na tome puno!”, poručio je Manja sa osmehom.

Dance4Manya festival počinje sutra u Belexpo centru od 22h. Preko 50 di-džejeva nastupiće 16. i 17. oktobra, a sve u cilju da se prikupe sredstva za Nemanju, koji boluje od retkog oblika maligne bolesti i trenutno je u Nemačkoj. Jednodnevna karta za festival je 500, a dvodnevna 800 dinara. Mogu se kupiti na svim biletarnicama Eventima i DD Tickets-a, kao i na ulazu na događaj u Belexpo centru.

Pošaljite jedan SMS sa sadržajem 100 na 3030 i donirajte 100 din za Nemanjino lečenje.

Manya 1 1 2 VIDEO: Manya se lično obratio iz Nemačke!

Ovog vikenda svi igraju za Manju, za život!

Više informacija na sajtu.

 

Comments