Virtuelni stilista vas ove nedelje vodi putem klasične lepote i večitih komada odeće. Kada ste kao male maštale o odrasloj verziji sebe, vaš stil je čuvao vašu ženstvenost, sa malim daškom ozbiljnosti.

Danas se, verovatno vođeni brzinom života sve češće odevamo kruto i uniformisano. Ipak, i poslovni stil i ostali stilovi koji u sebi nose strogo određena pravila ne moraju da odole ženstvenosti, eleganciji i lepršavosti.

Ines Jankovic dizajnerski petak Wannabe 4 Virtuelni stilista: Elegantna i lepršava

Bela košulja je nešto što svaka devojka mora imati u svom gaderoberu, i ona predstavlja sjajan izbor kako za poslovne sastanke tako i za svečanije prilike. Wannabe Shop omogućava svima vama da nabavite jedinstvene dizajnirane komade po značajno nižim cenama. Za ovu zanimljivu kombinaciju, mi vam predlažemo sjajni komad koji je kreirala Ines Janković.

 Valentina Obradovic dizajnerski petak wannabe 2 2 Virtuelni stilista: Elegantna i lepršava
 Lepršava crna suknja sačuvaće ozbiljnost vašeg stila, a ipak mu dati notu glamura. Mi vam predlažemo kreaciju Valentine Obradović.
Helena dia Virtuelni stilista: Elegantna i lepršava
I za kraj, ne zaboravite da aksesoarom začinite svoju odevnu kombinaciju. Detalj kojim ćete istaći svoju posebnost je svakako ova neverovatna HelenaDia ogrlica.

Ukoliko vam se dopada kombinacija sve komade možete naći na sajtu Wannabe Shopa.

Poručite proizvode preko Wannabe Shop-a ili putem broja telefona (011) 3237627
Za sva pitanja pišite nam na email podrške shop@wannabemagazine.com.
Posetite i našu Facebook stranicu!

Comments