Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Virtuelni svet: Udvaranje putem mreže

Virtuelni svet: Udvaranje putem mreže

Bilo to dobro ili loše, Internet je mnogo uticao na naš ljubavni život. Ukoliko dvoje sada sede u kafiću, veće su šanse da će se naći na nekoj društvenoj mreži (recimo pogledati da li se ta osoba čekirala na Forsqareu, potražiti je na Facebooku ili InstaMassengeru), nego što će momak ustati i zaista prići devojci.

Ali, šta da se radi, mora se prilagoditi novonastaloj situaciji ukoliko ne želite da zauvek ostanete sami.

Međutim, neki načini za udvaranje devojkama putem društvenih mreža, neće vam doneti ništa osim javnog poniženja i ruganja.

Zato morate naučiti gde je ta tanka granica između pristojnog udvaranja i smešnog ili čak manijačkog proganjanja devojke koja vam se dopala.

Ovo su najgori načini za šarmiranje devojaka putem mreže:

Lajkovanjem njenih bikini fotki

Kako se vreme prolepšava, žene kače fotke na kojima su oskudno obučene. One vrlo dobro znaju da izgledaju dobro, te ukoliko lajkujete ili komentarišete njene fotke, nećete naći put do njenog srca. To već radi dovoljan broj manijaka, a vi se samo divite iz daleka i produžite dalje.

Stupiti u kontakt putem LinkedIna

Ovo je društvena mreža koja vam služi pri zapošljavanju, nešto kao online CV. Zaista nije primereno da joj se tu obratite sa bilo kakvom ponudom koja nema veze sa poslom.

Online Dating Virtuelni svet: Udvaranje putem mreže

Fejvorovati svaki njen tvit

Fejvovanje, interakcija koju niko ne vidi. Nismo sigurni čemu to služi. Da li želite da bukmarkujete ovu misao kako biste je kasnije lakše našli, ili? Ukoliko samo fejvujete neku nepoznatu osobu konstantno i onda počnete da joj se obraćate u nadi da ćete je smuvati, pre će biti čudno nego imati željen ishod.

Poželeti joj srećan rođendan na Facebooku

Ok, to svi rade i više i nije fazon. Da li misliš da će se preterano obradovati ili shvatiti da treba da posebno obrati pažnju na tebe samo ukoliko joj svake godine napišeš Srećan ti rođendan na profilu. Potrebno je da uradiš mnogo više.

Poukovati je

Čemu taj Poke uopšte služi? Ona može tebe da poukuje i tako ukrug, ali verovatno će te prosto iskulirati, jer kao i većina ljudi ne shvata poentu ove opcije koju Facebook nudi.

Pojaviti se tamo gde se upravo čekirala

Ukoliko pratiš gde se nalazi, a onda se pojavljuješ na istim mestima, vrlo je verovatno da će pomisliti da si manijak koji je uhodi pre nego da se oduševi tvojim trudom.

Poslati joj pijanu poruku

Nijedna poruka u pijanom stanju nije dobra ideja, a pogotovu izjava ljubavi i ispovest u gluvo doba noći kada se pojaviš iz grada nakon nekoliko koktela. Ukoliko imaš nešto da joj kažeš, izaberi bolji trenutak i trezveno smisli šta ćeš joj reći.

Lenka Gatić

Editors choice