Kompanija Visa Inc. je koktelom u hotelu Metropol Palace svečano obeležila završetak Visa Olimpijske kampanje. Događaju su prisustvovali predstavnici banaka, mediji, zaštitno lice Visa nacionalne nagradne kampanje “Biti na mestu gde se stvara istorija sporta” tekvondistkinja Milica Mandić, kao i srećna dobitnica Vanja Kranjac koja je osvojila priliku da omiljene sportske mečeve prati uživo na Olimpijskim igrama u Riju.

Na koktelu je premijerno predstavljen i Visa Payment Ring, najinovativniji ili najnapredniji bezgotovinski način plaćanja na Olimpijskim Igrama u Riju. Visa payment ring dobili su svi sportisti tima Visa Rio, uključujući i Milicu Mandić koja je prsten predstavila beogradskoj publici

Visa payment ring  Visa i Milica Mandić svečano proslavili završetak Rio 2016 Olimpijske kampanje

Visa Payment Ring

Visa payment ring podržava NFC tehnologiju zahvaljujući kojoj su sportisti i članovi tima Visa mogli da obavljaju plaćanja tako što su svojim prstenom dodirnuli bilo koji od platnih NFC terminala.

Prsten koristi patentirani NFC Ring® dizajn kompanije McLear & Co koji uključuje i sigurnosni microchip kompanije Gemalto sa ugrađenom NFC antenom, koja omogućava beskontaktno plaćanje. Za razliku od drugih prenosivih uređaja za plaćanje, ovaj prsten ne zahteva promenu baterije niti punjenje. Takođe, otporan je na vodu do dubine od 50 metara.

Pulseira Bradesco Visa narukvica

Osim prstena na Olimpijskim igrama bila je dostupna i Pulseira Bradesco Visa, prva platna narukvica ove dve kompanije namenjena brazilskom tržištu, a koja je lansirana uoči Olimpijskih igara u Riju 2016 nudeći fanovima i posetiocima mogućnost da plaćanje tokom Igara obave jednostavnim klikom ili dodirom.

Vladimir Đorđević generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evro... 1  Visa i Milica Mandić svečano proslavili završetak Rio 2016 Olimpijske kampanje

Tim povodom Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu rekao je da su Olimpijske Igre Rio 2016 bile najinovativnije do sada, a kako je Visa ekskluzivni pružalac usluga plaćanja, proizvodi kompanije Visa jedina su važeća sredstva plaćanja na mestima održavanja Igara do 2020. godine.

Đorđević se osvrnuo i na rezultate Visa marketing kampanje:Ovogodišnja kampanja bila je nešto drugačija od dosadašnjih iz razloga što su pravo na učešće u nagradnoj igri imali i oni koju su vršili online plaćanja, što se ispostavilo kao dobro i donelo nam rast online transakcija za 53.1% i potrošnje za 27.5%. Ukupno su 24 banke podržale kampanju, a ostvarili smo rast broja transakcijana mestima prodaje za 22% u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Vladimir Đorđević Milica Mandić i Vanja Kranjac  Visa i Milica Mandić svečano proslavili završetak Rio 2016 Olimpijske kampanje

Kompanija Visa sponzor je Olimpijskih Igara od 1986. godine i tim povodom pokrenuta je i Team Visa inicijativa. Đorđević je istakao da kompaniji Visa ovo nije prvi put da sarađuje sa sportistima i naveo da Team Visa inicijativa postoji dugi niz godina, a da je misija i ideja kompanije Visa da pruži promociju i finansijsku podršku sportistima koji teže ostvarenju svojih životnih snova, na sportskim terenima i van njih.

Članica Team Visa za Rio 2016 i jedna od tri devojke iz CISSEE regiona koje su deo Team Visa, tekvondistkinja Milica Mandić rekla je: “Moje Team Visa iskustvo zaista je predivno i zato bih iskoristila ovu priliku da se zahvalim na podršci celom Visa timu, ljudima iz Srbije, Ukrajine i Amerike. Zaista mi je drago što sam imala priliku da sarađujem sa jednom tako velikom kompanijom. Sama činjenica da u celom Olimpijskom selu možete da platite samo Visa-om pokazuje snagu ove kompanije i malo je reći da sam presrećna.”

Comments