Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Parovi koji se vole i predani su svom odnosu, ne propuštaju neke bitne stvari, koje njihov odnos čine zdravim i stabilnim. I to nisu nikakve posebne i zahtevne tehnike, strategije i taktike – to su vitalni sastojci svake dobre veze.

Prihvataju različitosti

Osim što im je važno ono u čemu su slični i što ih posebno zbližava, ne osećaju se loše zbog međusobnih različitosti. Ne samo da su u stanju da ih tolerišu, nego ih prihvataju i shvataju kao način da obogate svoj odnos i da prošire svoje vidike. Kad partner nešto vidi, doživljava i tumači sasvim drugačije od vas i o tome ima drugačije mišljenje – to je intelektualni izazov, koji vam omogućava da pokušate da posmatrate stvari iz njegove perspektive i da ga bolje razumete. Osim toga, na taj način parovi pronalaze ono u čemu je partner jači, spretniji i bolji od njih, pa u tome mogu da se oslone na njegovu procenu i savet.

Where to next 🤔 @jansoomich

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Odvajaju posebno vreme

Možda su stalno zajedno, ili su stalno zauzeti, ali posebno vreme je ono kada će biti sami i kada će se posvetiti jedno drugom bez uznemiravanja. To je vreme za vođenje ljubavi, ali i za vođenje ozbiljnih razgovora, za zajedničko opuštanje, grljenje i maženje, za svu onu prisnu i važnu razmenu, koju propuštaju kad sreću jedno drugo samo u prolazu, ili najviše komuniciraju porukama, pošto ne stižu da se viđaju koliko bi hteli.

Vode konstruktivne razgovore (čak i kad su teški)

Obično jedno drugom najave težak razgovor i onda sednu, suoče se i ne odustaju, dok ne postignu razumevanje. Neke stvari se ne mogu razrešiti odmah, potrebno je vreme da se isprocesuiraju, iskomuniciraju, prihvate i tek onda pronađu konstruktivna rešenja, ali stabilni parovi daju jedno drugom dovoljno vremena i ne plaše se da će nešto ostati nerazrešeno – imaju iskustva sa teškim momentima i znaju da će ih rešiti ako ostanu udruženi i usredsređeni na to šta je istina i šta je najbolje za njih, kao par, kao i za svakog od njih posebno. Ponekad su to različite stvari, ali to ih neće navesti da odustanu jedno od drugog, ili da se prave da problem ne postoji.

Editors choice