Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

1/2

Parovi koji se vole i predani su svom odnosu, ne propuštaju neke bitne stvari, koje njihov odnos čine zdravim i stabilnim. I to nisu nikakve posebne i zahtevne tehnike, strategije i taktike – to su vitalni sastojci svake dobre veze.

Prihvataju različitosti

Osim što im je važno ono u čemu su slični i što ih posebno zbližava, ne osećaju se loše zbog međusobnih različitosti. Ne samo da su u stanju da ih tolerišu, nego ih prihvataju i shvataju kao način da obogate svoj odnos i da prošire svoje vidike. Kad partner nešto vidi, doživljava i tumači sasvim drugačije od vas i o tome ima drugačije mišljenje – to je intelektualni izazov, koji vam omogućava da pokušate da posmatrate stvari iz njegove perspektive i da ga bolje razumete. Osim toga, na taj način parovi pronalaze ono u čemu je partner jači, spretniji i bolji od njih, pa u tome mogu da se oslone na njegovu procenu i savet.

View this post on Instagram

Where to next 🤔 @jansoomich

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Odvajaju posebno vreme

Možda su stalno zajedno, ili su stalno zauzeti, ali posebno vreme je ono kada će biti sami i kada će se posvetiti jedno drugom bez uznemiravanja. To je vreme za vođenje ljubavi, ali i za vođenje ozbiljnih razgovora, za zajedničko opuštanje, grljenje i maženje, za svu onu prisnu i važnu razmenu, koju propuštaju kad sreću jedno drugo samo u prolazu, ili najviše komuniciraju porukama, pošto ne stižu da se viđaju koliko bi hteli.

Vode konstruktivne razgovore (čak i kad su teški)

Obično jedno drugom najave težak razgovor i onda sednu, suoče se i ne odustaju, dok ne postignu razumevanje. Neke stvari se ne mogu razrešiti odmah, potrebno je vreme da se isprocesuiraju, iskomuniciraju, prihvate i tek onda pronađu konstruktivna rešenja, ali stabilni parovi daju jedno drugom dovoljno vremena i ne plaše se da će nešto ostati nerazrešeno – imaju iskustva sa teškim momentima i znaju da će ih rešiti ako ostanu udruženi i usredsređeni na to šta je istina i šta je najbolje za njih, kao par, kao i za svakog od njih posebno. Ponekad su to različite stvari, ali to ih neće navesti da odustanu jedno od drugog, ili da se prave da problem ne postoji.

Editors choice