Radni dan često ume da prođe krajnje haotično! Obaveze pritiskaju sa svih strana, novi zadaci se talože, a vi niste stigli da odradite ni one stare, bukvalno nemate vremena ni da podignete pogled sa kompjutera, a kamoli da jedete. Hrana? Pih, kome je još potrebna hrana?!

Naravno, svesni ste toga da ovakav stav nije najzdravije rešenje, zato stanite, udahnite i napravite pauzu. I ne pokušavajte da se žalite kako nemate vremena za “normalan” obrok jer nekoliko minuta možete da izdvojite i nešto prezalogajite. Ukoliko nemate mnogo tih minuta na raspolaganju, a ipak želite da pojedete nešto ukusno i zdravo, tu je Pionirov Vitanova keks!

03 Vitanova keks: Uvek uz vas kada ogladnite

Najpre, treba istaći da je Vitanova keks odlična zamena za obrok baš u trenucima kada ste “u minusu” sa vremenom, kada ste stalno u pokretu, ali je isto tako dobar izbor za učenike i studente, odnosno, njihove užine između časova i predavanja. Najmlađi se naročito raduju Vitanova keksu jer, hej, ko još ne voli keks i mleko? Njam, njam!

Pionir i Vitanova su mislili na sve ljubitelje ove neodoljive užine i tako kreirali više različitih vrsta keksa, pa verujemo da će svako pronaći nešto po svom ukusu. Vitanova keks sa medom obogaćen je medom i mlekom što mu daje pun ukus i podiže nivo kvaliteta. Bogat je vitaminima što ga čini odličnim izborom za doručak ili užinu, a savršeno se kombinuje sa mlekom ili čajem. Vitanova keks sa medom vole sve generacije, a naročito deca. Naravno, niko ne sprečava ni vas malo starije da se podsetite ovog neodoljivog ukusa detinjstva. A šta vas naročito podseća na detinjstvo? Tako je – mleveni keks! Vitanova keks sa medom je dostupan i u ovoj varijanti, pa ga lako možete uključiti u svoje omiljene recepte za hranljive šejkove, naročito ukoliko trenirate i preferirate zdrav način života.

Vitanova keks sa medom Vitanova keks: Uvek uz vas kada ogladnite Vitanova Mleveni keks I Vitanova keks: Uvek uz vas kada ogladnite
Comments