Voajerstvo i egzibicionizam u doziranim količinama predstvljaju papren začin vašem seksualnom životu – koji svakako pojačava prisnost, jer što više i bolje nekog upoznajete kroz nove i izazovne situacije, to je veća bliskost. Ponekad izazov istraživanja otkrije sklonosti koje bi ostale sakrivene, da nismo kopali po njima, a ako to nisu zajedničke sklonosti, odnos pukne.

Dakle, akcenat je na doziranju začina, a ne na promeni ukusa. Male su šanse da ćete odjednom otkriti da ste pravi voajer ili egzibicionista, jer da jeste, otkrili biste to verovatno već u pubertetu i težili biste da stalno sebi obezbedite dostupnost situacija koje vas uzbuđuju i pružaju vam zadovoljstvo. Ali, ne govorimo o nečemu na šta vas nagoni vaša potreba za zadovoljstvom, nego o seksi začinu za odnos među stabilnim partnerima, koji imaju potrebu da unesu malo dodatnog uzbuđenja i da pomere granice svog veteranskog seksualnog života.

Pa, shvatite ovo kao savet tipa “ovo nemojte pokušavati kod kuće” samo obrnuto. Dakle, pokušajte kod kuće, svakako. A možda i na nekim drugim mestima.

Upotrebite ogledala

Svako ume da ceni vizuelni doživljaj. Dva tela obuzeta erotskim uživanjem lep su i uzbudljv prizor, utoliko više, što ne gledate porno glumce, nego sami sebe, a ogledala možete postaviti tako da se vidite iz uglova koji vam inače nisu dostupni.

sek ogledala Voajersko egzibicionistički začin za parove
Comments