Potpuno me fasciniraju ljudi (čitaj: žene), koje, iz nekog razloga, smatraju da je tragedija ako su singl za Dan zaljubljenih ili nemaju dejt. Neverovatno mi je da im je potrebna bilo kakva potvrda da su voljene, a o utehama da i ne govorim. Zar je jakoj, nezavisnoj, singl ženi zaista potrebna uteha jer će – smem li da kažem – za Dan „Z“ ostati kod kuće?!

Čini se da ovaj praznik iz nekog neobjašnjivog razloga stvara „vanredno stanje“ kod žena. Zato ove godine, „naoružavam“ sve devojke koje nisu u vezi „municijom“ kako bi što uspešnije preživele dan roze i crvenih srca, kao i celo „ludilo“ koje oko njega vlada.

1. Ako ti je baš potrebna uteha i znaš da će ti smetati zaljubljeni parovi koje sretneš, razmišljaj ovako: Zamisli samo koliko ćeš vremena i novca uštedeti, jer ne moraš da kupuješ i spremaš večeru, razmišljaš o poklonu, čestitki i drugim stvarima koje, da se ne lažemo, samo zadaju glavobolju!

05 big little lies 06 Vodič za preživljavanje Dana zaljubljenih kada si singl

2. Sigurno nisi jedina singl devojka u svom društvu. Okupi drugarice i izađite u neki klub ili bar i uživajte u dobrom provodu, plesu i flertu! Nigde ne piše da je Dan zaljubljenih namenjen samo parovima! Budi zaljubljena u život – zarazni smeh ili odlazak na karaoke, učiniće da zaboraviš da treba da zaboraviš da je u toku praznik zaljubljenih!

3. Ugodi sebi: Zakaži termin kod frizera ili u beauty salonu, Ili još bolje naruči omiljenu klopu i uživaj uz svoj omiljeni film ili seriju!

Comments