Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Pre dve večeri, u Parizu je održan veliki fashion event. Naime, povodom završetka Fashion Week-a, održana je večera koju su organizovali “Vogue” i “Vanity Fair“. Ovom događaju prisustvovali su urednici ova dva magazina koji izlazi  širom sveta, kao i mnogi dizajneri i ljudi iz sveta mode.

Kada su odevne kombinacije u pitanju, čini se da je crna boja kao i uvek najpopularnija. Tako se i dizajner Aleksandar Veng (Alexander Wang) odlučio za klasiku, kao i dizajneri Đambatista Vali (Giambattista Valli) i Kristian Arp (Christiane Arp), urednica nemačkog Vogue-a, Ingrid Siši (Ingrid Sischy) iz “Vanity Fair”-a, urednik muškog izdanja “Vogue”-a, Olivijer Lalejn (Olivier Lalanne) i Emanuel Alt (Emmanulle Alt), urednica francuskog izdanja magazina “Vogue”. Pokriveni su i skoro svi ovosezonski trendovi, od jarkih boja, čipke, pliša i bordo boje, do žena u muškim odelima. Ana Delo Ruso (Anna Dello Russo) plenila je u crno-beloj haljini napravljenoj od sitnih staklića i kristalčića, sa modnim dodatkom u vidu krznene torbe.

12 Vogue i Vanity Fair zatvaraju Paris Fashion Week

Domaćin ove otmene večere bio je Džonatan Njuhaus (Jonathan Newhouse)

Picnik collage1 Vogue i Vanity Fair zatvaraju Paris Fashion Week

Ana Delo Ruso i urednica indijskog "Vogue"-a, Bandana Tevari (Bandana Tewari)/ Ingrid Siši sa Nikolasom Kolridžom (Nicholas Coleridge), direktorom kompanije Conde Nast

31 Vogue i Vanity Fair zatvaraju Paris Fashion Week

Aleksandar Veng sa urednicama tajvanskog i kineskog izdanja magazina "Vogue"

51 Vogue i Vanity Fair zatvaraju Paris Fashion Week

Olivijer Lalejn i Emanuel Alt kao oličenje stila

Picnik collage21 Vogue i Vanity Fair zatvaraju Paris Fashion Week

Seda Domanik (Seda Domanic), urednica turskog "Vogue"-a, sa britanskom urednicom Aleksandrom Šulman (Alexandra Shulman)/ Urednice ruskog i meksičkog izdanja magazina "Vogue", Ekaterina Mukina (Ekaterina Mukhina) i Eva Hjugs (Eva Hughes)


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Editors choice