Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Ljubav je uvek plemenita i lepa, ali stvarnost se brine da ona prolazi kroz šumu kopriva!”

slika 131 Voli me danas!

Borite se za svoju ljubav i svoju sreću

Kao i staze života, i staze ljubavi su često komplikovane, zamršene i popločane preprekama, te samo oni jaki i pozitivni, koji se ne boje izazova i rizika, mogu da istraju u emotivnoj vezi. Stvarnost na naša leđa nameće brojne neprijatne okolnosti i nevolje, pa je tako i sa ljubavlju, koja ponekad, iako neizmerna i silna, ume da popusti pod teretom teške svakodnevice. Ipak, oni uporni i hrabri, koji ne blokiraju svoj um i srce predrasudama i nagađanjima, koji imaju snage, strpljenja i volje da se bore za partnera, sačuvaće tu dragocenu emociju. Ljubav bi u svojoj suštini trebalo da bude veoma jednostavna, nadahnjujuća i divna, najlepši susret dve osobe, i ona nije tako retka kako vam se možda čini. Retki su ljudi spremni da se bore za nju. Nemojte se ubrojati u jednog od njih. Borite se za svoju ljubav i svoju sreću!

“Verujte u ljubav, jer ljubav je toliko nežna i lepa, ona traži da se neguje… Ako vas neko ipak razočara, ne krivite ljubav… kriv je samo čovek!”

slika 226 Voli me danas!

Ukoliko nismo spremni da gradimo i negujemo ljubav, nismo je ni zaslužili

Za ovih par nedelja, otkad pišem ove tople putokaze za ljubav i biram najlepše misli o istoj, najčešće sam se susretala sa citatima koji su pozivali ljude na hrabrost, smelost, borbu i bitku za ljubav. Već postajem dosadna sa isticanjem činjenice da ljubav, ukoliko nismo spremni da je gradimo, negujemo i ulažemo u nju, neće opstati. Bar ne dugo. Međutim većina ljudi, dok to ne iskusi na svojoj koži, ne shvata da ljubav nije dovoljna. Ona je bit i suština odnosa, ali bez vernih pratioca u vidu požrtvovanja, pažnje i poštovanja, ugasiće se. Ljubav je velika i bezuslovna, te ulazi u svačije srce i svakome daje priliku, ali se zadržava samo u onima koji su je dostojni i  koji je dočekaju spremni da urade sve zarad njenog blagoslova.

Često se u ljubavi spoje i dve osobe koje nisu podjednako spremne za žrtvu, jedna od njih se malo poigra i ode, ili bude lenja i sebična da na duge staze vuče teret ljubavi sa sobom. Tada druga polovina nekada srećne zajednice ostaje slomljena i izdana, ali kao i gore navedena, divna misao, i ja apelujem da se u ljubav nikada ne razočarate, već u čoveka. Isto tako, verujte mi, da vam čovek koji ne želi da se bori za vas i vašu ljubav, ni ne treba!

Prethodne tekstove iz serijala “Voli me danas” možete pročitati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice