Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Voli me danas!

Voli me danas!

“Ljubav je uvek plemenita i lepa, ali stvarnost se brine da ona prolazi kroz šumu kopriva!”

slika 131 Voli me danas!

Borite se za svoju ljubav i svoju sreću

Kao i staze života, i staze ljubavi su često komplikovane, zamršene i popločane preprekama, te samo oni jaki i pozitivni, koji se ne boje izazova i rizika, mogu da istraju u emotivnoj vezi. Stvarnost na naša leđa nameće brojne neprijatne okolnosti i nevolje, pa je tako i sa ljubavlju, koja ponekad, iako neizmerna i silna, ume da popusti pod teretom teške svakodnevice. Ipak, oni uporni i hrabri, koji ne blokiraju svoj um i srce predrasudama i nagađanjima, koji imaju snage, strpljenja i volje da se bore za partnera, sačuvaće tu dragocenu emociju. Ljubav bi u svojoj suštini trebalo da bude veoma jednostavna, nadahnjujuća i divna, najlepši susret dve osobe, i ona nije tako retka kako vam se možda čini. Retki su ljudi spremni da se bore za nju. Nemojte se ubrojati u jednog od njih. Borite se za svoju ljubav i svoju sreću!

“Verujte u ljubav, jer ljubav je toliko nežna i lepa, ona traži da se neguje… Ako vas neko ipak razočara, ne krivite ljubav… kriv je samo čovek!”

slika 226 Voli me danas!

Ukoliko nismo spremni da gradimo i negujemo ljubav, nismo je ni zaslužili

Za ovih par nedelja, otkad pišem ove tople putokaze za ljubav i biram najlepše misli o istoj, najčešće sam se susretala sa citatima koji su pozivali ljude na hrabrost, smelost, borbu i bitku za ljubav. Već postajem dosadna sa isticanjem činjenice da ljubav, ukoliko nismo spremni da je gradimo, negujemo i ulažemo u nju, neće opstati. Bar ne dugo. Međutim većina ljudi, dok to ne iskusi na svojoj koži, ne shvata da ljubav nije dovoljna. Ona je bit i suština odnosa, ali bez vernih pratioca u vidu požrtvovanja, pažnje i poštovanja, ugasiće se. Ljubav je velika i bezuslovna, te ulazi u svačije srce i svakome daje priliku, ali se zadržava samo u onima koji su je dostojni i  koji je dočekaju spremni da urade sve zarad njenog blagoslova.

Često se u ljubavi spoje i dve osobe koje nisu podjednako spremne za žrtvu, jedna od njih se malo poigra i ode, ili bude lenja i sebična da na duge staze vuče teret ljubavi sa sobom. Tada druga polovina nekada srećne zajednice ostaje slomljena i izdana, ali kao i gore navedena, divna misao, i ja apelujem da se u ljubav nikada ne razočarate, već u čoveka. Isto tako, verujte mi, da vam čovek koji ne želi da se bori za vas i vašu ljubav, ni ne treba!

Prethodne tekstove iz serijala “Voli me danas” možete pročitati ovde.


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice