Koliko vrsta veza si iskusila? Površne i neispunjavajuće odnose, one u kojima si bila prevarena i izdana, na koje si pristala jer nije bilo ničeg boljeg i pametnijeg da se radi, a bila si sama, one u kojima si bila luda od ljubavi na početku, a na kraju samo luda. I sada tačno znaš da više ne želiš te takve veze, koje pucaju pred izazovima i iskušenjima, posle kojih ostaješ prazna i zapitana ima li ta ljubav uopšte ikakvog smisla, kad je izgleda uglavnom samo tvoja i kad ti niko do sada nije uzvratio punom merom, ili i ako jeste, ta mera je bila daleko ispod onog što si ti pružala.

Potrebna ti je veza koja istrajava, potrebno ti je iskustvo ljubavi koja ne izdaje, koja prolazi kroz izazove i iskušenja i prevazilazi ih, ljubav koja se uvek vraća i kojoj se uvek vraćaš, koliko god da si bila udaljena iz kojih god razloga. Ona ljubav u kojoj se – posle svega – pogledate i prepoznate. U kojoj se i dalje volite u svakom slučaju, bez obzira na sve, i sa obzirom na sve.

Želiš vezu u kojoj se nećeš plašiti da se sukobiš i posvađaš, u kojoj nećeš oklevati da priznaš da nisi u pravu i u kojoj će on umeti to isto – u kojoj ćete oboje nastojati da priznate svoje greške, da ih popravite i ne ponavljate ih.

Volim te bez obzira na sve Vrsta veze koju želiš 1 Volim te, bez obzira na sve: Vrsta veze koju želiš
Comments