Kada kažete “Pariz” verovatno su vam prve asocijacije ljubav, romantika, Ajfelov toranj, svetlost, ma, sve što je prelepo, nestvarno, magično… To je Pariz!

S obzirom na to da se kaže da je ovaj grad uvek dobra ideja, verujemo da je dobra ideja i to da, ako ste zaljubljenik u Grad svetlosti, ove profile na Instagramu obavezno zapratite. Ako već ne možete da Pariz posetite lično i vidite uživo, makar možete da uživate u prelepim fotografijama koje vam otkrivaju sve skrivene delove ovog romantičnog mesta.

Na profilu @pretavoyager moći ćete da pogledate kako Pariz izgleda u trenucima kada na ulici nema nikoga (možete li to uopšte da zamislite?!), saznaćete koji su omiljeni slatkiši u ovom gradu, a moći ćete i da se, makar na trenutak, osetite kao Parižanka u nekim od najlepših gradskih kafića.

pariz Volite Pariz? Onda ove Instagram profile MORATE zapratiti!

Prelepu dekoraciju u sasvim francuskom stilu pronaći ćete na profilu @parisinfourmonthsKako izgleda tipičan doručak u Parizu, enterijer luksuznih građevina, ali i nebo iznad ovog grada, moći ćete da saznate ako zapratite ovaj profil.

pariz 2 Volite Pariz? Onda ove Instagram profile MORATE zapratiti!
Comments