Seks ume da postane veoma dosadan i monoton ako kao par ne održavate varnicu uzbuđenja na vrhuncu. Da ti kažem ja sad nekoliko stvari o tome šta žene vole i ne vole u krevetu.

Iskoristi ovih deset korisnih saveta kako bi sačuvao strast u svojoj vezi!

1. Potrudi se

Ako svako veče odlazite zajedno u krevet i ona tačno zna šta će se sledeće dogoditi i kako će sve biti deo rutine, zamisli samo koliko joj je dosadno! Promeni tu rutinu jer je rutina dosadna. Potrudi se i zadovolji je. Provedi malo više vremena sa njom nego što bi to uradio u redovnoj situaciji. Spusti se dole, ljubi je svuda i učini da se ona oseća u centru pažnje, a ne ti. Iznenadi je i videćeš da će biti više nego voljna da uzvrati!

slika113 Vrati vatru među čaršave!

Uza zid, ispred ogledala, na kuhinjskom podu, stepenicama, pod tušem… bilo gde!

2. Budi spontan

Ako ste u krevetu, ili ako se tek spremate da odete u krevet, nemoj da je pitaš za dozvolu da imate seks. Sjajan način da je odbiješ od same ideje! Pokaži joj da želiš seks. Nemoj da navaljuješ nego je, umesto toga, uzbudi. Možda to znači da ćeš je poljubiti u vrat ili u rame. Da ćeš samo stati iza nje i milovati je polako. Sve je na tebi i tome kako ćeš odigrati svoju ulogu zavodnika.

Comments