Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Da, muškarci traže, registruju i cene neke vrednosti, ma koliko ih sumnjičili za površnost i jednodimenzionalnost, tvrde stručnjaci, koji se bave međupolnim odnosima. Izgleda da oni ne žele boginju seksa, princezu iz bajke i filmsku lepoticu, nego stvarnu, realnu osobu, što nije mnogo različito od onoga što ženski svet vrednuje i ceni. 

 

Autentičnost

Muškarcima se sviđaju žene koje su svoje, prirodne, autentične, realne. Iako će se diviti glumicama i fotomodelima, u ženi koju žele pored sebe, u svakodnevnom životu, ne traže idealnu sliku, nego realnu. Tu spada i ono na šta nas tekstovi ovog tipa često upozoravaju – prirodan izgled, odnosno, odbojnost preterane šminke i “maskiranja” do neprepoznatljivosti. Muškarac želi da ujutru prepozna ženu sa kojom je sinoć bio, pa razne trikove za isticanje lepote i prikrivanje nedostataka doživljava kao prevaru. Ali, osim prirodnog izgleda, autentičnost je nešto što zrači iz osobe, iz vaše individualnosti i samosvesti. Muškarcima se dopadaju žene koje zrače tom osobenošću, koje su ono što jesu, svoje i spontane. Oni zaziru od manipulacija i lukavstva, a istovremeno ih očekuju od ženskog sveta (imaju loša iskustva sa stereotipima), pa je žena koja je autentična, pravo osveženje. 

Samosvest i samopouzdanje 

To je ono što je svima privlačno – i ženama kod muškaraca i muškarcima kod žena. Držanje do sebe uliva poštovanje – ali ne u smislu ega i uobraženosti, nego u onom zdravom smislu svesti o sopstvenim vrednostima, kao i o svojim slabostima i ograničenjima, u smislu spremnosti da se nauči ono što se ne zna, umesto da se prikriva neznanje i da se vrednuje ono osvojeno, umesto lažne skromnosti. Žena koja veruje u sebe i zadovoljna je sobom i svojim životom, privlačna je kao osoba i kao partnerka, kao oslonac i kao inspiracija. 

Editors choice