Svakog dana učimo nešto novo o sebi. Mi koji smo navikli da stalno negde zujimo, sada smo primorani da sedimo u svoja četiri zida i stvarno je bezbeze samo sedeti, čitati vesti iz minuta u minut i paničiti. Stvarno bi bilo odlično kada biste mogli da ustanete prošetate malo po svom domu i vidite gde biste to mogli da napravite izmene.

Ne znamo koliko ćemo dugo biti u kućama i stanovima, pa zašto da se malo ne pozabavimo enterijerom i zašto da ne promenimo nešto iz korena. Sada je pravo vreme da sve svoje želje izraziš na pravi način i da konačno preurediš dom onako kako ti je oduvek bila želja! 

Uzglavlje/naslon za krevet

Spavaća soba treba da bude naš mali raj – mesto gde se osećamo dobro, gde vlada mir, mesto gde smo spokojni i stabilni. I zato od naše sobe, ako to nije, treba napraviti jedan pravi mali raj. A od čega drugo krenuti nego od uzglavlja za krevet. Znaš ona neverovatno bajkovita uzglavlja, koja gledamo u crtanim filmovima, kada se princeza budi? E, pa ta princeza ili princ možeš da budeš upravo ti. Online dostava nikada nije bila popularnija. Pre svega, sada imaš vremena da prečešljaš internet i pronađeš inspiraciju, a onda i pronađeš nekog ko tvoje ideje može pretvoriti u delo. 

Sa druge strane, možeš pronaći i inspiraciju za nešto što sam ili sami možete da napravite.

Cveće na svakom ćošku u domu

Sada je takođe i trenutak da se i više okrenemo prirodi! Cveće i biljke i te kako mogu da ulepšaju naš dom. Ako ih do sada niste imali, onda niste ni svesni koliko je vaš dom zapravo prazan. Ukrasite vašu terasu, hodnik i dnevnu sobu svežim cvećem. Proleće je stiglo, sve će cvetati. Naravno ukoliko u blizini ima neko cveće kupi, ali pogledaj i da li je ti je dvorište nešto donelo.

Posebna polica za pića 

Da li ste nekada razmišljali da sve one eskluzivne i manje ekskluzivne flaše koje čuvate negde zatvorene iznesete na videlo? Znamo, verovatno nemate prostora više na okolnim komodama i stočićima. Ali, da li ste razmišljali o kupovini jedne posebne police samo za to. U suštini ne morate ni da je kupite, možete da je napravite. Primera radi, od drveta je to najlakše učiniti. I to može da bude jednostavno, ali postoje načini da je učinite zaista spektakularnom. Na primer unutar same police zalepiti mini led sijalice. Uživaćete svake večeri kada ih uključite i kada plastiku i flaše obajsa ta svetlost između polica. 

Comments