Jasno je da su neonske i jarke boje osvojile modni svet! Iako smo oduševljeni ovim bojama nije ih uvek jednostavno uklopiti. Činejnica je da ne ume svako da nosi ove boje i da se ne uklapaju uz svačiji karakter, ali i u ovom slučaju detalj ili dva nisu naodmet. Ipak budite oprezni sa neonskim bojama, kako i sa čim ih kombinujete kada su u pitanju odevne kombinacije, a kada je reč o aksesoaru naš predlog su satovi u moćnim bojama koji će učiniti da zasijate i izgledate trendy gde god da se pojavite.

iii Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Moderne boje

kkkkk Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Sasvim neobičan dizajn

kkk1 Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Odličan aksesoar

jjjjj Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Elegantniji modeli

kkkkuuu Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Trednovi koji vladaju

a neon fashion 01 Vreme je za zabavu: Izbor satova u boji

Klasika u prolećnom pakovanju


Biljana Tipsarević je završila Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, a zatim i master iz industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Nekoliko godina je radila kao product manager, a televizijskim poslom se bavila iz hobija. Završila je i muzičku školu. Trenutno je na Milanskom institutu za modni dizajn Callegari. Sa prijateljicom Martom uređuje blog “Packing Stylist”.

Marta Domingez je blogerka iz Majamija. Pislala je kolumnu za popularni “Zink”magazin, a u periodu od petnaeste do dvadeset druge godine se bavila modelingom. Oduvek je volela da piše o modi. Sa prijateljicom Biljanom vodi blog“Packing Stylist”.

Comments