Različite stvari imaju na umu muškarci kad kažu kako su nežni.

Jer, možda su nežni prema ženama, u smislu nežnog ophođenja, udvaračkog ponašanja i uvažavanja.

Ili su nežni prema sebi, u smislu da sebi ništa ne zameraju, a ako znaju da su nešto zabrljali, časkom sebi opraštaju.

Možda misle na telesnu nežnost.

Ili su toliko osetljivi i gladni nežnosti, da im se načisto smučilo da se prave kako su nepobedive muškarčine, nego bi malo da plaču i da ih neko miluje po kosi.

Tražila sam objašnjenje od različitih muškaraca i dobila dva suprotstavljena, autentična i istinita odgovora.

Pet pravila seksualnog samopouzdanja 1 Vrste muške nežnosti

Na pitanje, šta ti misliš kad kažeš da si nežan i kad si, u stvari, nežan, totalno muževan odgovor je glasio znam da sam nežan po reakcijama, ako ona uživa, onda jesam, ako se pobuni i namršti, onda nisam.

To je konkretna, telesna nežnost muškarca koji osluškuje i podešava i prilagođava svoju potrebu da stisne i pritisne, onome što ženi prija. Određenoj ženi. Takav muškarac shvata da različite žene vole različito rukovanje, jer nežnost i grubost se, pre svega, odnose na ručni rad. Grudi se mogu stisnuti do određene mere, guza podnosi manje ili više šljapkanja, neke bradavice će voleti da se gricnu, a nekima će biti dovoljno da dišete u njih. Takođe, osetljivost jedne žene je promenljiva i zavisna od ciklusa. Ženu morate upoznati u svim fazama i isprobati koješta, da biste naučili da rukujete njome. A kad se sretnete bez odeće sa nekom drugom ženom, onda sve ispočetka.

Ona određuje vašu nežnost. Ili dozu grubosti. Svaki muškarac je spreman da izađe u susret ženskoj želji za grubošću, čak i ako nije u tom fazonu i pretežno je nežan – ali stisnuće i nasrnuće, ako ona to traži.

Comments