Od 14. do 22. oktobra, u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i na dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs – održaće se četvrti Vulkanov sajam knjiga. Tradicionalno, na ovoj manifestaciji u ponudi će se naći najbolje iz svetske i domaće književnosti, a najnovija izdanja biće dostupna po promotivnim sajamskim cenama.

Vulkanov sajam knjiga 2023. obeležiće erupcija popusta, do čak 70% na odabrane naslove. Sjajnu pogodnost za onlajn-kupovinu putem sajta vulkani.rs predstavlja i besplatna dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Vulkanov sajam knjiga 2023 3 Vulkanov sajam knjiga 2023: Pripremite se za erupciju bestselera i fantastičnih popusta!

Vulkanov sajam knjiga 2023 – naslovi koje smo izdvojili

Kradljivac duša

I ovoga puta pripremili smo sjajne naslove za ljubitelje psiholoških trilera. Izdvajamo briljantni roman nemačkog majstora neizvesnosti Sebastijana Ficeka – Kradljivac duša, koji će ljubitelje napetog štiva povesti na šokantno putovanje u dubine ljudske psihe.

Šaputanja

Novi roman Ešli Odrejn Šaputanja je prava senzacija u žanru psihološke drame. Autorka bestselera Instinkt nam i ovoga puta otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva.

Prosidba

Sve one koji uživaju u romantičnim pričama obradovali smo romanom Prosidba, novom ljubavnom pričom Džasmin Gilori, autorke bestselera Lift zvani želja. Na stranicama ove uzbudljive priče saznaćete šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama.

U tuđim cipelama

Sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i novi roman britanske spisateljice Džodžo Mojes. U tuđim cipelama je savršena knjiga za sve koji vole emotivne priče o neverovatnoj snazi ženskog prijateljstva.

Istraga o neprilagođenima

Poštovaoci dela Dušana Miklje biće u prilici da sa jednim od najznačajnijih srpskih putopisaca preispitaju mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen, na promociji Mikljinog novog romana Istraga o neprilagođenima, koja će se održati 18. oktobra, sa početkom u 19 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj broj 2.

Vulkančić – naslovi koje smo izdvojili

Za svoje najvernije čitaoce Vulkančić je pripremio pregršt fantastično ilustrovanih edukativnih knjiga, slikovnica, enciklopedija, omiljenih dečjih romana, mozgalica, bojanki, knjiga sa teksturama i zabavnim aktivnostima, koje možete nabaviti po specijalnim sajamskim cenama.

Naopaka rođendanska žurka

Naopaka rođendanska žurka, nova knjiga iz serijala Jednorograd Ane Punset, oduševiće najmlađe ljubitelje jednoroga. Krenite na rođendansku žurku gde su kolači magični, a slatkiši menjaju ukus. Luna-parkovi su veoma zabavni, a rolerkoster je spektakularan.

Manifestaciji će se pridružiti i proslavljeni glumac i pisac Nikola Đuričko, koji će se sa najmlađom čitalačkom publikom družiti 17. oktobra od 11 sati, takođe u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Jedinstvena junakinja serijala iz pera Pedra Manjasa već je osvojila srca malih ljubitelja magije. U novoj avanturi Ana Kadabra: Tragom šljokica, koja će vas nasmejati i očarati, ova sasvim neobična devojčica pokušaće da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca.

Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište donosi priče iz detinjstva najvoljenijeg miša na svetu, Džeronima Stiltona. Roman je pisan iz perspektive dečaka Džeronima, koji je, još nesvestan da će postati pisac, i tada pokazivao talenat za pripovedanje.

Pripremite spisak željenih naslova i uživajte u „sajamskom ulovu“ – dani neodoljivih popusta se bliže! Posetite Vulkanov sajam knjiga!

Comments