Šta mislite o muvanju na Facebook-u?

Beograđani, generalno se čini, ne idu u korak sa savremenim tehnologijama. Sve je to kod nas live konverzacija, minglovanje po klubovima, druženje u prirodi… Startuju se čim se ugledaju. Facebook, Twitter – skroz im je to bljak. Svi to osim Jelene (19) i Vladimira (20) koji su razbili začarani krug jednoglasnim uzvikom: ”Pa, mi smo se smuvali preko fejsa!”

slika 12 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Deluju skroz zaljubljeno, zar vam se ne čini?

Omiljena predigra?

Momci – oral. Devojke – ljubljenje? Svi ispitanici bi tokom predigre radili sve osim što bi se igrali. Tako barem tvrde. Eventualno milovanje – dodaje Obren (20). Po svoj prilici će eventualno Obren dobiti seks.

slika 22 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Oni ne ulažu mnogo truda u predigru

Da li verujete u moć afrodizijaka?

Ne, šta je to? Jedini afrodizijak koji zapravo funkcioniše je alkohol. Njemu svi veruju.

slika 31 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Bilo pivo, bio šampanjac, momke alkohol psihički opušta, a seksualno podiže!

Koje su to vrline koje tražite u dečku/devojci?

”Mora da bude pametan. I to baš baš pametan”, kaže Jelena (18). Smernost, finoća, ambicioznost i druge imanentne osobine su ono što privlači današnje devojke i momke kod suprotnog pola. Čak i na prvu loptu. Glavnog dasu ili najvatreniju ribu u društvu niko neće ni pogledati – pogledi danas u stvari padaju na ove povučene, manje druželjubive pojave. ”Mora u sebi da ima onu analitičku stranu”, objašnjava Nikola (23).

MG 8004 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Šta li misli Nikola, imaju li ove devojke ''analitičku stranu''?

Šta pomislite kada vaš dragi/draga primi poruku u ponoć?

Ma, sigurno im je na poslu nešto iskrslo. Ili ih neko iz društva cima. Dok leže prisni i zaljubljeni sa svojim lepšim ili jačim polovinama u sred noći, naši sagovornici su sve samo ne ljubomorni. Jer, njihove su veze bazirane na savršenom, prećutnom poverenju.

slika 53 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

On uopšte nije ljubomoran! Uostalom, zašto da bude?

Omiljena poza?

Procenat studenata misionara je tragično visok. Katarina (20) priznaje: ”Pa, možda jeste misionarska najdosadnija, ali meni je nekako i najintimnija.” To je, složićete se, bolje od Ivanove preferencije u vidu poze 69. Intimnosti bez.

slika 61 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Sa njima ni u jednoj pozi nije dosadno!

Šta radite posle seksa?

E, (nažalost) tu smo. Svi se nešto razmrdaju tek nakon obavljene radnje. Jedni se tuširaju, drugi jedu, neke devojke skoče za kompjuter, momci zapale cigaru… Jedino Katarina (20) voli da ostane u krevetu da se mazi, a nekoliko njih se vrati u krevet na partiju maženja tek nakon optimalnih pola sata. Zašto? Pa, kao, druga runda.

slika 71 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Posle pola sata kreću pripreme za drugu rundu

Da li se hvalite svojim seksualnim podvizima?

Znate ono kad se cele noći krešete kao ludi sa nekim sa kim vam je seks više nego savršen? I kad vam se dugo nakon toga vrti u glavi i ne možete da razmišljate ni o čemu drugom osim o tom fantastičnom seksu? E, pa čak i tada se 98% naših ispitanika pridržava onog moralnog načela sadržanog u jedanaestoj božjoj zapovesti koja glasi: ”Ne pričaj o svojim seksualnim podvizima.” Ali, kako to obično biva, ispod mire sto đavola vire, jedina dva potvrdna odgovora dobili smo od dvojice slatkih i smernih elektrotehničara. Stefanu (20) i Petru (20) se ”naravno desi da ispričaju”, pa se tako ”desilo da smo mi saznali” da je Petrova bivša gotivila lisice.

slika 81 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

O seksu se ne govori!

Kako raskidate kratku vezu, a kako dugu?

Bojana (19) smatra da ništa ne traje toliko dugo da se ne može rešiti jednim jednostavnim sms-om. Ostali su ipak malo finiji, pa se na samu pomisao na dugu vezu povlače, te nemaju nekih većih problema.

slika 91 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

Ove devojke makar znaju da njih momci nikada neće ostaviti

Zašto devojke vole loše momke?

Stefan (20) i Petar (20) se najiskrenije nadaju da će devojke s godinama proći čitava euforija oko loših momaka, jer kako priznaju: ”Mi nismo loši momci – smo smo sa ETF-a!” Ali, Katarina (20) nam je objasnila kako bi ona vrlo rado pokušala da lošeg momka preobrati, jer i devojke vole izazov.

slika 101 Wannabe anketa: Samo se opusti i diši duboko!

"Mi nismo loši momci – mi smo sa ETF-a!"

Video i fotografije: Jean-François Nicollet, Una Sfi


Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama.

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Una Sfi – Njen život je umetnost. Voli da posmatra svet oko sebe i da beleži trenutke. Uživa u filmovima Pedro Almodovar-a. Kao u muzici Keith Jarrett-a. Po njoj je život lep i treba iskoristiti svaki njegov sekund.

Comments