U nedelju, 11. septembra ekipa “Wannabe Magazine”-a izašla je na ulice sa plemenitim ciljem. Pokušali smo da otkrijemo tajne muškog uma, najdublje želje njihovih srca i njihov svojevrsan ključ za sreću. Žena je jin, muškarac je jang, puno energičnog seksa, bez ljubavi, afekcije, vezivanja i kuvanja. Sve to začinjeno parom dobrih cipela! Mislile ste da poznajete svog muškarca? Razmislite ponovo!

Da li ti se sviđa kada devojka tebe startuje? Da li bi voleo da su devojke slobodnije po tom pitanju ili ti je udobnije u ulozi osvajača?

Priroda je učinila svoje. Svi momci koje smo startovali na vrelom, beogradskom asfaltu su aminovali svoju predatorsku poziciju po pitanju prvog koraka. Miljan (25) nam je takođe otkrio: “Desilo mi se da me devojka startuje, a ja je odbijem, jer me takva navalentnost sa ženske strane ne oduševljava ni na koji način.” Zaključujemo da bi devojke trebalo da sede same i ćute u svom malom uglu sve dok se ovakve muškarčine ne ohrabre dovoljno da im priđu. Ali, ovakvi zapanjujući rezultati ankete ukazuju na zavidno visok nivo njihove muževnosti i hrabrosti. Tako da, devojke, bez brige. Startovanje im je, kao što je oduvek bilo, mačji kašalj.

DSC 0338 resize resize Wannabe anketa: Sex i Beograd
Comments