Imali smo tu čast da pre nekoliko dana prisustvujemo snimanju naslovne strane za novi broj magazina “Venčanje”. U prijatnom ambijentu studija “Prostor” ugostili su nas domaćini i urednica magazina. Model na snimanju je bila Jovana Janković, poznato TV lice. U dve venčane haljine modernog dizajna, Jovana je pozirala ispred objektiva.

Magazin “Venčanje” se – na sebi jedinstven način – bavi kulturom venčanja i budućim mladencima već godinama služi kao vodič, uz koji na najbolji, najbrži i najlepši način mogu da organizuju svoje venčanje. Jesenji broj će se za nekoliko dana naći u prodaji. Potražite ga na kioscima i uživajte u planiranju najlepšeg dana u životu!

Prenosimo vam deo atmosfere sa snimanja naslovnice za jesenje izdanje.

DSC0006 Wannabe Backstage Report: magazin Venčanje i Jovana Janković

Asistencija kostimografa Jovane Božović

DSC0024 Wannabe Backstage Report: magazin Venčanje i Jovana Janković

Prvi model venčanice

DSC0019 Wannabe Backstage Report: magazin Venčanje i Jovana Janković

Jovana je na snimanju bila vedra i nasmejana

DSC0012 Wannabe Backstage Report: magazin Venčanje i Jovana Janković

Tradicionalna bela venčanica sa velikom mašnom na ramenu

DSC0030 Wannabe Backstage Report: magazin Venčanje i Jovana Janković

Drugi model venčanice

Fotografije i video: Žarko Andrejić, Nemanja Kutlešić


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Žarko Andrejić je student Fakulteta primenjenih umetnosti i ljubitelj fotografije. Svira bubanj, obožava zalaske, a bogami i izlaske sunca. Bavi se sportom, jogom, po uverenju je zen budista. Omiljena boja crna, koja zapravo i nije boja.

Nemanja Kutlešić je zavisnik od novina, magazina i tehnologije. Budući je stanovnik Njujorka, a da ne baca novac na domaće i strane časopise, više bi putovao. Obožava miris mora, jagode sa šlagom i “Vanity Fair”.

Comments