Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Generalno, postoje tri načina da o nečemu doneseš odluku – impulsivno, promišljeno, ili nikako. Svi stručnjaci nam savetuju da stavimo na papir svoje ciljeve, da navedemo korake koje nameravamo da napravimo da bismo stigli tamo gde želimo da budemo – dakle, preporučljivo je da promislimo i osmislimo i isplaniramo ono što želimo da uradimo.

Međutim, da bismo planirali, moramo tačno da znamo šta želimo. A osim toga, potrebno je i da budemo neko ko se oslanja na razmišljanje i logički um, ko čvrsto veruje da stvari mogu da se kontrolišu do te mere, da se svaki korak može isplanirati.

Ako veruješ u planove, oni će raditi za tebe, kao što ti radiš za njih. Ako ne veruješ, a ipak pokušavaš da planiraš, jer je to odlika mudrih, razumnih i stabilnih ljudi, planovi će te izneveravati i vodiće te čudnim putevima, na čijem kraju leži zaključak da stvari treba da radiš na svoj način, onako kako za tebe rade.

katlyn boone 589515 unsplash 1 Wannabe coach: Kako sebi da olakšaš donošenje odluka

Nije svako u stanju da planira, a ni da odlučuje impulsivno – neko uopšte nije u stanju da donese bilo kakvu odluku. Kome god tipu da pripadaš, odllučivanje nije lako, čak i kad veoma ceniš svoju poziciju glavne i odgovorne osobe (u svom životu, u porodici, na poslu).

Editors choice