Da li ste ikada razmišljali o vezi između sreće i dobrog zdravlja? Većina nas će se uglavnom složiti da postoji veza, ali mnogi koji se osećaju nesrećno ne žele da odvoje vreme da naprave osnovu za dobro zdravlje. Dobro zdravlje je odskočna daska za sjajne stvari. Pomislite samo na to kada se osećate bolesno, metiljavo i mrzovoljno. Veoma je teško ostati na dobrom putu i istrajan u svojim namerama kada vaše telo nije doraslo izazovima. Od neverovatne je važnosti da se pobrinete da vaše telo ostane u dobroj kondiciji ako želite da uživate u svemu što vam život nudi.

Recite sebi ovo: Ja biram da vežbam i radim kardio. Ja biram da jedem zdravu hranu. Ja biram da obezbedim sebi dovoljno sna.

Prave sportiste (i sve one sa zdravim duhom) nikada nećete čuti da se žale kako moraju da trče, treniraju ili jedu nešto. Nikada ne dozvolite sebi da se žalite na to što ostajete u dobroj formi. Vi to radite za sebe – da biste bili zdravi, lepi i puni života! Sve što radite (dobro ili loše) dobijate nazad. Isto je i sa treniranjem i načinom ishrane.

stacykeibler notpregnant Wannabe Fit: Uspeh se ne dobija, uspeh se zarađuje!

Zvezde redovno treniraju - Stejsi Kibler pozdravlja Twitter pratioce iz teretane

Donesite jednu sjajnu odluku poput ove. Postavite program treniranja za sebe ili zatražite profesionalnu pomoć. Promenite način ishrane – neka prodavnica zdrave hrane bude nova “zvezda” vaših obroka umesto McDonald’s restorana! Ostanite istrajni u svojoj odluci i bićete ponosni na sebe!

Niste sami – tu smo da vam pomognemo i da vas motivišemo!

Da li ste se već priključili jutarnjem fitnes izazovu? Ustanite ranije i odradite svoje prepodnevne setove vežbi, kako biste podigli duh i bili nasmejani i zategnuti tokom celog dana!

Javljajte nam svoja iskustva na Facebook stranici ili na Twitter-u uz hashtag #wbfit!

Imate pitanja, pohvale ili sugestije? Želimo da ih čujemo u odeljku za komentare ispod!

Vaš trener,

Kiki

Prethodne tektove iz serijala “Wannabe Fit” pročitajte ovde.


Kristina Grabež pronalazi najveću draž u prevazilaženju sopstvenih očekivanja. Životni cilj joj je da bude srećna i da inspiriše druge da budu srećni.

Comments