Svi koji su fanovi fantastičnih serija koje radi Shonda Rhimes će verovatno malo umreti od sreće kada saznaju da je jedna od najvećih glumica ikad, Julie Andrews pridružila se Shondaland svetu i zvanično prvo ime koje će se naći u novoj seriji ove režiserke koju svi toliko volimo.

Julie Andrews se pridružila novoj seriji koja još uvek nema naziv, ali se radi po seriji knjiga Bridgerton family koje je napisala  Julia Quinn. Serija će se emitovati na Netflixu. Pošto je u pitanju animirana serija, Julie će svoj glas pozajmiti liku Lady Whistledown. Vickasto i sarkastično obraćanje ljudima ove Lady u seriji će sigurno biti interesantno jer je kompletna radnja smeštena u 1813. godinu.

Do sada smo imali priliku da gledamo Julie u legendarnim filmovima kao što su The Sound of Music, Marry Poppins koji su joj doneli nominaciju za Oskara, a uloga dadilje Marry i samu nagradu u njene ruke. Takođe smo je gledali i filmovima kao što su Victor/Victoria, verovatno mnogima omiljena njena uloga u filmovima The Princess Diaries koji su takođe Disney produkcija pored Anne Hathaway. 

Comments