Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Svi koji su fanovi fantastičnih serija koje radi Shonda Rhimes će verovatno malo umreti od sreće kada saznaju da je jedna od najvećih glumica ikad, Julie Andrews pridružila se Shondaland svetu i zvanično prvo ime koje će se naći u novoj seriji ove režiserke koju svi toliko volimo.

Julie Andrews se pridružila novoj seriji koja još uvek nema naziv, ali se radi po seriji knjiga Bridgerton family koje je napisala  Julia Quinn. Serija će se emitovati na Netflixu. Pošto je u pitanju animirana serija, Julie će svoj glas pozajmiti liku Lady Whistledown. Vickasto i sarkastično obraćanje ljudima ove Lady u seriji će sigurno biti interesantno jer je kompletna radnja smeštena u 1813. godinu.

Do sada smo imali priliku da gledamo Julie u legendarnim filmovima kao što su The Sound of Music, Marry Poppins koji su joj doneli nominaciju za Oskara, a uloga dadilje Marry i samu nagradu u njene ruke. Takođe smo je gledali i filmovima kao što su Victor/Victoria, verovatno mnogima omiljena njena uloga u filmovima The Princess Diaries koji su takođe Disney produkcija pored Anne Hathaway. 

Editors choice