Svako ko ne vrti svoju bisernu ogrlicu oko prstiju dok gleda u nedelju novu epizodu Keeping Up With The Kardashians je apsolutno lud!

Napokon nakon meseci i meseci čekanja imamo priliku da vidimo na malim ekranima šta se to dešavalo iza zavesa kada je izbio skandal sa najboljom drugaricom Kylie Jenner, Jordyn Woods i dečkom Khloe Kardashian, Tristan Thompsonom sa kojim ima dete.

Svi znamo sad već kako se sve odigralo, ali jedan brzi podsetnik – najbolja drugarica Kylie, Jordyn je otkrivena da se ljubila sa Tristanom na jednom afterpartyju, dok je Khloe bila samo par dana pred porođaj! Drama bi bila za nijansu manja da Jordyn nije živela kod Kylie i da ovo nije već ko zna koji put da je Tristan ovo uradio.

Na sreću Khloe, njena mama, Kris Jenner, opšte poznata kao MOMAGER je naterala nakon prvog puta kada su uhvatili Tristana u prevari da potpiše ugovor gde za svaku prevaru mora da odvoji tričavih deset miliona dolara na račun svoje ćerke – True.

Zbog količine tišine koju smo dobili od strane klana Kardashian-Jenner, naravno iz razloga što će se ovo svakako emitovati u njihovom rijalitiju koji se emituje od 2007. godine i ide svake nedelje uveče, šesnaesta sezona i ova naredna epizoda će sigurno biti mnogo uzbudljive.

Činjenica je da nećemo dobiti sigurno 100% tačne informacije jer je ipak to njihov rijaliti i tu mogu da kontrolišu situacije, ali je i dalje ekvivalentno zabavno!

Izašao je mali trejler za narednu epizodu, koji možeš pogledati u nastavku.

A sada sve što nam ostaje je da uzbuđeno čekamo večerašnju epizodu!


izvor naslovne fotografije: instagram.com/khloekardashian

Jovan Žihlavski

Comments