Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Scooter Braun je poznat kao menadžer Ariane Grande, Kanye Westa, Justin Biebera, Carly Rae Jepsen, Hilary Duff, Demi Lovato i mnogih drugih, a sada se nalazi u medijskom ratu sa Taylor Swift.

View this post on Instagram

Some of us had champagne on set and it shows 🥂

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Tako što je Scooter kupio celu bivšu izdavačku kuću Taylor – Big Machine Records, postao je vlasnik njenih prvih šest studijskih albuma. Srećom, ova pevačica sada ima prava na sve stvari koje je pisala i koje je stvarala otkad je prešla u novu izdavačku kuću, ali ipak njena milionska prodaja od prethodnih šest albuma uključujući i jedan od najpopularnijih pop albuma svih vremena – 1989.

Direktnim javnim saopštenjem koji je pevačica postavila na svoj Tumblrotvoreno proziva ovog slavnog menadžera, koji ne vrši psihičko zlostavljanje već godinama unazad. Poslednji udarac je da je kupio prava na sav njen materijal koji je snimala svoj ceo život, bez kako ona tvrdi ikakve ponude da ona otkupi prava na svoj dugogodišnji rad.

Podsećeanja radi, Scooter je bio menadžer Kanye Westa kada je snimao spot Famous gde je voštana figura Swiftove gola u krevetu, a ne zaboravimo ni skandal sa Kim Kardashian koja je pustila ilegalno snimljen snimak koji je napravljen da obmani ljude, jer Taylor nije znala da će u istoimenoj pesmi dobiti referencu I made that bitch famous”. Usledilo je maltretiranje u vidu javnih prozivki od Kanyea i Justin Biebera. A trenutno se Scooter ne oglašava, nego se njegovi klijenti, uključujući Justina, Demi, pa čak i njegova žena svađaju na društvenim mrežama u njegovo ime, dok on ćuti.

Editors choice