Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Scooter Braun je poznat kao menadžer Ariane Grande, Kanye Westa, Justin Biebera, Carly Rae Jepsen, Hilary Duff, Demi Lovato i mnogih drugih, a sada se nalazi u medijskom ratu sa Taylor Swift.

View this post on Instagram

Some of us had champagne on set and it shows 🥂

A post shared by Bombalurina (@taylorswift) on

Tako što je Scooter kupio celu bivšu izdavačku kuću Taylor – Big Machine Records, postao je vlasnik njenih prvih šest studijskih albuma. Srećom, ova pevačica sada ima prava na sve stvari koje je pisala i koje je stvarala otkad je prešla u novu izdavačku kuću, ali ipak njena milionska prodaja od prethodnih šest albuma uključujući i jedan od najpopularnijih pop albuma svih vremena – 1989.

Direktnim javnim saopštenjem koji je pevačica postavila na svoj Tumblrotvoreno proziva ovog slavnog menadžera, koji ne vrši psihičko zlostavljanje već godinama unazad. Poslednji udarac je da je kupio prava na sav njen materijal koji je snimala svoj ceo život, bez kako ona tvrdi ikakve ponude da ona otkupi prava na svoj dugogodišnji rad.

Podsećeanja radi, Scooter je bio menadžer Kanye Westa kada je snimao spot Famous gde je voštana figura Swiftove gola u krevetu, a ne zaboravimo ni skandal sa Kim Kardashian koja je pustila ilegalno snimljen snimak koji je napravljen da obmani ljude, jer Taylor nije znala da će u istoimenoj pesmi dobiti referencu I made that bitch famous”. Usledilo je maltretiranje u vidu javnih prozivki od Kanyea i Justin Biebera. A trenutno se Scooter ne oglašava, nego se njegovi klijenti, uključujući Justina, Demi, pa čak i njegova žena svađaju na društvenim mrežama u njegovo ime, dok on ćuti.

Editors choice