Poznata srpska manekenka Anđelija Vujović, koja se oprobala i u glumi i voditeljstvu, proputovala je skoro ceo svet, ali najbolje se provela u Japanu. Iako je s godinama prešla na laganije melodije, deklariše se kao metalac i rock i dobar metal su vrste muzike koje njoj dižu adrenalin.
U skladu sa svojom ljubavlju prema tvrđem zvuku, ona preferira i rokerski stil i koža, nitne i pocepani džins su obavezni komadi u njenom garderoberu.
Sa nama je danas govorila o modi, nezi lica i tela i svojoj saradnji sa kompanijom Avon.

WANNABE MAGAZINE: Pored modelinga, oprobali ste se i u glumi i voditeljstvu. Kako ste se, po vašem mišljenju, snašli u ovim ulogama?

ANĐELIJA: Gluma i voditeljstvo su svakako bili veliki izazovi, a ja sam osoba kojoj su izazovi glavna pokretačka energija. Obe profesije su drugačije od moje, ali sa mnogim elementima koji se preklapaju. Godine iskustva na sceni samo sam prenela dalje i kako se kaže “uživala u vožnji”.

Odrastali ste u Africi, proputovali ceo svet, radili u Japanu i studirali u Monaku. Koji grad je na vas ostavio najveći utisak?

Japan je zemlja koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, i moj omiljeni grad je bez sumnje Tokio. Tokio je najmnogoljudniji grad sa 35 miliona stanovnika, a istovremeno i grad u kom sam se osećala najbezbednije. Predstavlja čudesan spoj savremene kulture i tradicije. Na ulicama ovog grada, koji bukvalno nikad ne spava, mogu se videti najčudesnije stvari i najzanimljiviji ljudi. Tamo sam se osećala kao Alisa u zemlji čuda.

Andjelija Vujovic 58 Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije Avon

Modom se bavite od malena, sa kojim dizajnerom ste imali najbolju poslovnu saradnju?

Teško je izdvojiti nekoga, pošto sam zaista sa svim dizajnerima sa kojima sam radila imala dobru poslovnu saradnju. Mogu da izdvojim izuzetno talentovane dizajnere kojima se divim i iz čijih modela bukvalno nikad ne bih izlazila. To su Ana Ljubinković i sestre Proković.

U kakvoj garderobi se privatno najbolje osećate?

Ako bih uopšte mogla da dam definiciju svom stilu, bio bi to glam rock. Neko sam ko nosi kožne jakne sa nitnama, duge kožne mantile, flajerku, iscepane farmerke i čizme za motor. Sa druge strane, posto sam žena kontrasta u stilskom smislu, često nosim večernje haljine i salonke. Pored toga, kontrasti ostaju tako što uz prvi set kombinacije nosim ženske parfeme, a večernju haljinu kombinujem sa muškim. To sam ja.

unnamed1 Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije Avon

Kakvu šminku preferirate za svaki dan?

Ne volim da se šminkam. To je verovatno zasluga poslednjih 22 godine provedenih pod teškom šminkom.

Koji vam je omiljeni proizvod Avon fashion kompanije?

Pošto skupljam lakove za nokte, moj omiljeni Avon proizvod je Avon NailPro lak. Odlična tekstura, prelepe nijanse savršene za tople dane i zaista dugo traju na noktima, što je veoma važno. Što se tiče fashion proizvoda, trenutno mi je omiljena Baylie ogrlica, nežnih tonova, diskretna, a istovremeno veoma efektna. Izdvojila bih Chevron Chic set nakita pastelnih nijansi, koji savršeno začini svaku odevnu kombinaciju, a moj modni adut ovog leta je Avon Nautical torba u mornarskom stilu, u koju staje čitavo žensko carstvo i modni detalji iz nove Hello Sailor linije.

Nail Pro Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije Avon

Šta vam je donela saradnja sa Avonom?

Pre svega saradnju sa nekolicinom sjajnih ljudi koje sam upoznala i mogućnost da uživam u proizvodima visokog kvaliteta, koje inače koristim godinama nevezano za ovu saradnju. Spojila sam lepo i korisno u svakom pogledu.

Nailwear Pro+ Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije Avon

Kakvi aksesoari dominiraju u vašem garderoberu?

Iz perioda glomaznih i upadljivih aksesoara, prešla sam u minimalizam. Moji omiljeni aksesoari su dobra torba i Avonovi zanimljivi komadi nakita.

unnamed 1 Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije AvonKakvu muziku slušate?

Ja sam metalac. Iako sam odavno prešla na laganije melodije, rock i dobar metal i dalje su jedine dve vrste muzike koje mi dižu adrenalin.

Chevron Chic slika 2 Wannabe intervju: Anđelija Vujović, zaštitno lice kompanije Avon

Lenka Gatić

Comments