Anita Dujić, lijepa, mlada i nadasve svestrana žena, vješto spaja ekonomiju i modu. Moda zauzima važno mjesto u njezinu životu. Ljubav prema lijepim stvarčicama iskazana je kroz blog zanimljivog naziva “ChinaSoulMate“. U ovom kratkom intervjuu naučili smo da, ako postoji kreativnosti i ljubavi, možemo apsolutno sve što hoćemo. Hvala, Anita!

Cvijece Wannabe intervju: Anita Dujić

Cvijeće joj tako dobro stoji

WANNABE MAGAZINE: Završili ste ekonomiju, ujedno ste i manekenka… Svestrani ste. Kako uspijevate sve spojiti i stići?

ANITA: Vjerujem u ono da kad nešto jako želiš i voliš možeš sve. Život je prekratak da bih se bavila samo jednom stvari. Znatiželjna sam, volim učiti i isprobavati nove stvari i nikad ne znam kamo će me odvesti novo iskustvo.

Čime se trenutno više bavite: ekonomijom ili modom? Na kojem se području vidite u budućnosti?

Ekonomijom se bavim najmanje u ovom trenutku, iako dobro dođe kad vodiš svoju firmu. Modom se pokušavam baviti što je više moguće, jer me opušta, zabavlja i čini sretnom, a trenutno se najviše bavim set dizajnom na jednoj domaćoj seriji. Opet nešto novo, kreativno i zanimljivo.

Kako je nastao blog “ChinaSoulMate”? Kako ste se odlučili baš za taj naziv?

Blog je nastao iz ljubavi prema modi i, opet, iz znatiželje. Zanimalo me kako će sve to ići, dokle će me dovesti i kako je to pratiti modu s jedne druge strane, one iza. Naime, kad si ispred i u fokusu, mnogo toga ti promakne, a to je prava šteta. Moram priznati da više uživam prateći mogu kao bloger i kao iskusni promatrač. Meni kao insajderici je to prava poslastica i jedno novo, odlično iskustvo.

Vjetar u kosi Wannabe intervju: Anita Dujić

“Volim kad me život iznenadi I kad se stvari događaju spontano”

Jedna ste od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, laska li vam ta titula? Čime se vodite pri odabiru odjevnih kombinacija?

Laska, svaki kompliment laska, naravno. Kad biram što ću obući ili kupiti vodim se isključivo emocijama i instinktom. Teško je to opisati, a meni je vrlo jednostavno. Za spremanje mi treba jako malo vremena, jer sam po tom pitanju poprilično opuštena. Oblačenje je za mene igra, i tako mu i pristupam.

Koje je vaše posljednje modno otkriće?

Ana Maria Ricov, domaća dizajnerica koja mi je prošle sezone ukrala svu pažnju. Želim joj dugu i uspješnu karijeru i da i dalje stvara odlične kreacije.

Otkrijte nam bez čega nećete moći izaći iz kuće ove jeseni.  Što će se nositi?

Jako me veseli ova jesen kad je moda u pitanju. Inače sam ljubitelj sive boje, a kako vidim u nadolazećoj sezoni će siva biti jako zastupljena. Volim muške krojeve, široke, tople veste i grunge elemente, a to su sve trendovi za ovu jesen. Kao da su mene pitali. (Smijeh)

Urbano Wannabe intervju: Anita Dujić

Kraljica spajanja (ne)spojivog

Koje je vaše najdraže mjesto na svijetu?

Dom, a dom je tamo gdje je srce, dakle nije određeno mjestom.

Ne možemo odoljeti. Čuli smo da planirate vjenčanje sa svojim dugogodišnjim dečkom, na čemu vam čestitamo od sveg srca. Zanima nas kakva je vaša idealna vjenčanica?

Hvala. (Smijeh) Upravo ona koja mi visi na štenderu, a dizajnirao ju je jedan domaći mladi dizajner.

Koji su vaši neostvareni snovi, postoje li takvi?

Ne razmišljam na takav način. Živim život dan po dan i ne volim planove, jer se najčešće izjalove. Volim kada me život iznenadi i kad se stvari događaju spontano. Treba uvijek sanjati, ali se ne opterećivati sa snovima, već uživati u onome što je sada.

Što biste poručili “Wannabe Magazine” čitateljicama – čega da se pridržavaju kad je riječ o modi, a što da izbjegavaju u širokom luku?

Tu nema pravila, moda ste vi i sve ono što osjećate, volite i način na koji živite. Budite opušteni i spontani, volite sebe baš onakve kakve jeste i uživajte u modi. Tako nećete nikada pogriješiti. (Smijeh)

U punom sjaju Wannabe intervju: Anita Dujić

Poznato je da Anita na događanjima zasjeni ostale

Izvor fotografija: Anita Dujić, buro247.hr


Ela Vujanić – “La vie est belle.” Jasno, kratko… Prikladno. 

 

Comments