Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Ovih dana na TV ekranima možete pogledati i poslušati njen novi singl “Idealno različiti”. Sa mnogo vedrine i dobre energije Danijela Karić Martać je zakoračila ponovo na muzičku scenu. S nestrpljenjem očekujemo nove pesme i radujemo se dobrom pop zvuku!

WANNABE MAGAZINE: Muzika i ti. Kada si otkrila njen čaroban svet i odlučila da se baviš njome?

DANIJELA: S obzirom na to da potičem iz muzikalne porodice, mama moja peva i već je veoma poznato kakav ona ima glas, a i tata mi takođe peva i svira gitaru, tako da sam ja od malena rasla uz muziku i imam urođen talenat. Oduvek sam volela da pevam i skoro sam gledala svoje slike kad sam bila mala i svaka druga slika je ja sa mikrofonom.

photo Wannabe intervju: Danijela Karić Martać

"Oduvek sam volela da pevam"

Diplomirala si psihologiju. Koliko je obrazovanje važno u životu jedne mlade žene? 

Tako je, diplomirala sam opštu psihologiju u Londonu i na kraju me je najviše zanimala dečija psihologija…

Obrazovanje je nešto najvažnije kod svake mlade žene, jer je to ono što niko ne može da vam oduzme, niti kupi! Sve u životu prođe i dođe, lepota, moć, slava, ali obrazovanje je nešto što nikada ne može da se izbriše i to je, u stvari, najvažnije za svaku mladu ženu, pogotovo u današnje vreme kada je život vrlo brz i ako niste obrazovani, onda ćete se definitivno pogubiti u ovom svetu i nijedna žena se neće osećati sigurno niti će biti srećna ni uspešna!!!

photo 5 Wannabe intervju: Danijela Karić Martać

"Obrazovanje je nešto najvažnije u životu svake mlade žene"

Sa sestrom Danicom osnovala si grupu DnD. Postoji li numera koja ti je posebno draga i koja je obeležila period kada je grupa bila veoma popularna? 

Tako je, to je već bilo veoma davno, ima već 14 godina!!! Zvuči kao da sam ja stara, ali imam samo 28 godina. Jednostavno smo mi vrlo mlade ušle u svet show biznisa, ali bilo je vrlo lepo jer smo bile mlade i uživale u svemu tome. Bilo je tu mnogo pesama, ali recimo da mi je najdraža pesma prva koju smo snimile koju su pisale sestre Kovač, tada K2, pesma se zove “Uvek biću tu za tebe” i pesma sa našeg drugog albuma koju su radili grupa Zana, a pesmu je napisala Jelena iz Zane, balada koja je i dan-danas veoma slušana “Možda”.

Učestvovala si na velikom broju humanitarnih koncerata širom Evrope. Kakav je osećaj spojiti muziku i humanost?

Da, to je bilo u okviru moje pijanističke karijere, jer sam svirala klavir od četvrte godine i završila sam srednju muzičku školu – klavir. Išla na razna takmičenja i osvojila deset trofeja i mnogo medalja, da sad ne nabrajam… Svirala sam i na brodu i na raznim humanitarnim koncertima, nema ništa lepše kad se spoji muzika i humanost, ali stvarno!!!

photo 4 Wannabe intervju: Danijela Karić Martać

"Ne postoji ništa lepše nego kada se spoje muzika i humanost"

Kada je reč o modi i stilu, kako bi opisala svoj stil?

Moj stil, privatni da kažem, uvek bi bio kombinovanje garderobe da to bude sporty-casual, što bih ja rekla volim da budem uvek obučena tako da mogu da se pojavim i za svakodnevnu varijantu i da odem na neku svečanost, recimo ako su to farmerke i bela atlet majica i recimo crni sako, dole neke štikle i onda mogu tako da se pojavim skoro svuda. Ne volim da sam potpuno u sportskom fazonu, a ni baš previše elegantna, osim ako neki događaj baš to zahteva!!

Da li pratiš domaću modnu scenu i kreatorski rad kojih dizajnera (domaćih i stranih) bi istakla?

Naravno da pratim kad god mogu… Ja poštujem svačiji rad i ne bi nešto posebno nikoga istakla, jer nekako volim da kombinujem garderobu, pa mi se, recimo, od svakog kreatora svidi pa makar po jedan komad garderobe. Što se tiče stranih, mogu da napomenem da mi je sada favorit Isabel Marant, pogotovo sa ovim novim patikama koje su hit i maltene je teško doći do njih i ja sam imala tu sreću da ih kupim – patike sa sakrivenom platformom i recimo Stela Makartni (Stella McCartney), koja ima fenomenalne tašne i haljine… Ali ima tu baš mnogo dobrih kreatora!!!

photo 3 Wannabe intervju: Danijela Karić Martać

Danijela prati modu i uživa u kombinovanju različitih stilova

Sa fudbalerom Nikolom Martaćem imaš dvoje dece. Kako uspevaš da uskladiš poslovni i privatni život?

U početku je sve bilo teško, jer je to sve bilo novo za nas, ali naravno, polako vremenom na sve se čovek navikne i samo je bitna dobra organizacija i onda sve može da se postigne, inače drugačije nema šanse.

Ovih dana pevušimo pesmu “Idealno različiti” za koju je urađen i fantastičan spot. Možeš li nam reći nešto više o ovom singlu, spotu i muzičkim planovima?

Ovu pesmu kao i prošlu i ceo album radi Željko Joksimović. On radi moj ceo album i kompletan projekat, tako da ja ne brinem jer sam u rukama najboljeg našeg pevača, producenta i muzičara! Ovu pesmu smo prvu snimili kad smo započeli saradnju pre tri godine i sada smo smatrali da je bilo pravo vreme da izađe kao singl i uradili spot u produkciji “Minacord” i moram reći da je bilo veoma zabavno i lepo kad smo snimali. Snimanje spota je trajalo četiri dana i stvarno sam uživala, jer je cela ekipa bila veoma pozitivna, kao što je i sama pesma! Komentari su vrlo lepi i veoma sam zadovoljna kako je sve to prošlo! Sada vredno još radimo i snimamo… Ostalo je još par pesama i onda privodimo kraju ceo album, tako da onda sledi jedna veoma dobra promocija mog prvog solo albuma i veoma se radujem zbog toga!

photo 1 Wannabe intervju: Danijela Karić Martać

Ovih dana na radio stanicama možete čuti njen singl "Idealno različiti"

Koja bi bila tvoja poruka za čitaoce Wannabe Magazine-a? 

Moja poruka bi bila da život nema reprizu i da treba svi da budemo srećni sa onim što imamo i da uživamo maksimalno u životu! Naravno da slušaju moje pesme i da prate i čitaju vaš predivni Wannabe Magazine.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice