Brend Hand made by Ines & Natasha pokrenule su dve dame koje za Wannabe Magazine govore o nakitu, trendovima i stilu.

WANNABE MAGAZINE: Ko se krije iza Brenda HAND MADE by I&N?

I&N: Iza brenda HAND MADE by I&N stoje dve dugogodišnje drugarice, Ines i Nataša, koje su svoje slobodno vreme odlučile da iskoriste kreativno i naprave nešto malo drugačije.

Kako biste predstavile svoj brend u par reči?

Naš brend je jedinstven, kombinacija romantike i rock stila. Ima pokušaja imitacije našeg nakita ali naš lični pečat  je ipak postao prepoznatljiv.

siva ogrlica Wannabe intervju: Hand made by Ines & Natasha

Budite drugačije uz njihov nakit!

Posle veoma uspešne manekenske karijere i iskustva u svetu medija pokrenuli ste svoj brend. Kada se i kako rodila ideja?

Dugogodišnje iskustvo u modi nas je pokrenulo da se odvažimo i počnemo da pravimo nešto tako komplikovano i sofisticirano kao što je nakit. Prvo smo počele da pravimo nakit za sebe, pošto u moru ponudjenog nismo mogle da pronađemo nešto što će biti drugačije a znamo da svaka žena želi da poseduje komad koji je poseban.Tako je i počelo….

Sa kojim se sve izazovima susrećete kao mlade predzetnice?

Pa kao i svi preduzetnici  u našoj zemlji imamo poteškoća sa nabavkom kvalitetnog repro materijala za nakit. Srećom imamo par dobrih dobavljača koji često izađu u susret našim željama.

Sarađivale ste sa mnogim domaćim kreatorima. Koja saradnja je bila prava “modna avantura”?

Radile smo sa svim domaćim kreatorima, bilo je tu mnogo  “modnih avantura” ali najviše ih je bilo dok smo radile sa  agencijom “Click”. Naš nakit još uvek nismo prezentovale na taj način, modnom revijom, ali u budućnosti možda i na tome poradimo…

biser kostur Wannabe intervju: Hand made by Ines & Natasha

Upečatljiva ogrlica

Sa kojim materijalima najviše volite da radite?

Volimo da koristimo poludrago kamenje i bisere. Trudimo se i volimo da sve ono što se smatra klasikom pretvorimo u komade nakita koje možete nositi podjednako dobro i uz večernju haljinu ili duks i džins.

Šta je u trendu ove sezone?

U trendu su definitivno upadljivi i neobični komadi nakita,  mnogo metala u kombinaciji sa raznim kamenjem, štrasom…

Kome je namenjen vaš nakit?

Naš nakit nose devojke i žene koje imaju izgrađen stav prema životu i jak personality, koje prate modu ali ipak vole da daju svoj lični pečat.

Svaki komad nakita je unikatan i poseban. Ukoliko bismo vas zamolili da dizajnirate jedan poseban za Wannabe kako bi on izgledao?

Definitivno bi to bila dugačka ogrlica od teget krupnog bisera , koja na kraju ima kićankuod metalnih lančića! Još uvek nismo napravile takvu ali evo sada smo dobile inspiraciju!

Kako ćete proslaviti prvi rođendan?

Prvi rođendan ćemo proslaviti verovatno radno, samo što će na našem radnom stolu umesto čaja biti neka čaša dobrog vina! Možda za 10 rođendan napravimo veliku žurku!!

nagrade Wannabe intervju: Hand made by Ines & Natasha

Prva nagrada/ Druga nagrada/ Treća nagrada

U saradnji sa brendom HAND MADE by I&N poklanjamo vam tri komada nakita. U komentarima ispod ovog teksta na kreativan način opišite uz koju odevnu kombinaciju biste nosile komade HAND MADE by I&N? Tri najmaštovitija i najoriginalnija odgovora koja budu imala najviše like-ova od strane čitalaca osvojiće po komad nakita. Redakcija će u petak 31. januara u podne proglasiti dobitnike i kontaktirati ih sa uputstvom kako da preuzmu svoju nagradu.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments