Jules Baird je sjajna mlada dizajnerka ešarpi koja se, u potrazi za avanturom, sa Menhetna preselila u Beograd. Došavši u Srbiju bez ikakvog plana, Jules je naš glavni grad toliko očarao da je, nakon boravka u Majamiju, Čikagu, Njujorku, Milanu i Parizu, odlučila da se nastani ovde i počne da kreira svoj brend. Jules je tako počela da stvara predivne ešarpe za sve dame koje vole ovaj modni detalj, što je bio odličan povod da sa njom uradimo intervju. Evo prilike da malo bolje upoznate Jules Baird.

jules baird 1 Wannabe intervju: Jules Baird, dizajnerka

WANNABE MAGAZINE: Otkrijte nam nešto o sebi. Ko je zapravo Jules Baird?

JULES BAIRD: Ja sam mirna, radoznala, kreativna i osoba koja je zavisna od lepote. Tokom proteklih godina sam shvatila da sam spremna da prigrlim promene, što me je i dovelo ovde gde sam sada.

jules baird 2 Wannabe intervju: Jules Baird, dizajnerka

Kako se u Vama rodila želja da počnete da se bavite stvaranjem predivnih ešarpi?

JULES BAIRD: To se dogodilo nakon nekoliko meseci mog boravka u Beogradu, kada sam počela da pravim primerke od materijala koje bih pronašla. S obzirom na to da sam bila nova u gradu, nisam znala koliko ima prodavnica tekstila sve dok sa prijateljicom nisam ušla u neke od njih. Bilo je tu nekih prirodnih materijala od vune koji su mi privukli pažnju i počela sam da tragam za drugim prirodnim materijalima koje sam u tom trenutku mogla da nađem.

Comments