Čopor” je najnovija serija iz originalne produkcije HBO Poljska, koja se od 12. januara emituje, jednom nedeljno na ovom kanalu. Priča prati dešavanja u pograničnom mestu u planinama Beščadi, gde nakon bombaškog napada ginu pogranični policajci. Kapetan Rebrov je jedini preživeli, koji je u napadu izgubio prijatelje i svoju voljenu Evu. Nju u ovoj poljskoj seriji, koja se emituje ponedeljkom od 21.40, a dostupna je i na HBO GO, glumi Julija Pogrebinska.

U ekskluzivnom intervjuu, ona je otkrila kako je postala deo HBO produkcije i podelila sa nama utiske o ovoj seriji. Posebno iskustvo za nju je bilo snimanje u planinama Beščadi, kao i erotske scene sa kolegom Lešekom Lihotom.

Čopor Julia Pogrebinska11 Wannabe intervju: Julija Pogrebinska, glumica

WANNABE MAGAZINE: Kako ste postali deo ekipe serije “Čopor”?

JULIJA POGREBINSKA: Otišla sam na audiciju, ali za drugu ulogu. Kada sam pročitala scenario za prvu epizodu, da budem iskrena, želela sam drugu ulogu. Ali, ipak je neko drugi dobio. Nekoliko dana nakon audicije, nisam dobijala odgovor, pa sam mislila da nisam prošla. Ali onda je telefon zazvonio i ja sam saznala da sam dobila ulogu – ne onu koju sam želela – nego da glumim Evu.

Da li ste bili srećni?

Naravno da jesam zato što je Eva za mene od početka bila izuzetna i zagonetna ličnost. Ona je dobra, ali ima i mračnu stranu, takođe. Ništa što smo o njoj naučili na početku serije, nije tako. Ne mogu da kažem ništa više da vam ne bih pokvarila uživanje dok gledate, ali da, Eva je zaista jedinstvena. Njen odnos sa Rebrovim je veoma dobro opisan u scenariju. Čitala sam scene sa njih dvoje i mogla sam da osetim napetost, strast i emocije između njih. Ništa u scenariju nije predstavljeno na direktan način, ništa nema doslovno značenje, postoje samo mali, smisleni gestovi. Takve priče,u kojima je tako dobro oslikana tenzija između likova, su malobrojne.

Comments