deisy 0061 Wannabe intervju: Katarina Vučetić

WANNABE MAGAZINE: Da li te je i koliko promenilo učešće u Survivor-u?

KATARINA VUČETIĆ: Počnete da gledate na život pre i posle Survivor-a. Dovoljno vremena na ostrvu mi je pomoglo da složim kockice u glavi i postavim prioritete. Određeno vreme imate za sebe i svoje planove i počnete da posmatrate prirodu i ljude na drugačiji način. Ne stresirate se zbog gluposti.

Kako si se izborila sa nehigijenskim uslovima na pustom ostrvu?

Mislila sam da će mi sve mnogo teže pasti. Međutim čovek se na sve navikne. Ja spadam u prilagodljive osobe tako da mi sve to nije teško palo, ali sam uvek imala na umu da je to samo tih mesec dana i da ću se posle svega vratiti svojim obožavanim kremicama.

Kako bi opisala svoj stil oblačenja?

Obožavam džins  i štikle, sakoe, ešarpe i atlet majice, đinđuve i minimalno šminke. Tada se najbolje osećam. Bitno mi je da se u garderobi koju nosim osećam dobro.

1513448 katarina 02 Wannabe intervju: Katarina Vučetić

Šta si kupila na poslednjem putovanju?

Poklon za svog dragog i crni kožni kaiš za sebe, koji fenomenalno ističe struk i divno ide uz moje omiljene cipele.

Šta je po tvom mišljenju kič?

Mnogo toga. Previše boja i neusklađenih stilova, mada je danas takvo vreme da je sve dozvoljeno ako se lepo uklopi. Bitno je da se ni u čemu nepreteruje.

Koje su tri stvari bez kojih ne izlaziš iz kuće?

Mobilni telefon, ključevi od auta i rumenilo.

Odakle ideja za kreiranje torbi?

Već pet godina razvijam tu svoju ideju. Poslednje dve godine sam baš aktivna i želim da to postane moje glavno zanimanje. Ubeđena sam da samo ako čvrsto verujete u svoje snove oni se mogu i ostvariti.

dvb 184 Wannabe intervju: Katarina Vučetić

Kako kombinuješ odeću sa torbama?

Trudim se da je uklopim uz cipele ili kaiš.

Koja je glavna razlika između tvojih dnevnih i večernjih kombinacija?

Crna je moja omiljena boja, tako da uveče uglavnom volim da sam u crnoj  haljinici sa dekolteom, koju svaka devojka treba da ima ili farmerkama sa strukiranim sakoom i jednostavnom majicom. Naravno nakit je obavezan, tako da bez sata i vereničkog prstena ne izlazim na ulicu. Preko dana su to dosta svedenije odevne kombinacije uz naravno blagu šminku.

Da li je bitno imati brendirane stvari?

Najbitnije je da ste srećni u odeći koju nosite, a ako je nekome bitno da to bude brendirana odeća i čini vas srećnom, onda zašto da ne.

dvb 186 Wannabe intervju: Katarina Vučetić

Na koji komad garderobe, odeće ili aksesoara si potrošila najviše para u životu?

Nikada mi nije žao da potrošim novac na dobar sat i minđuše. Cipele su mi fetiš tako da sam spremna da za dobre cipele dam dosta novca.

Pošto se uskoro i udaješ u kakvoj venčanici možemo da te očekujemo?

Videćete, ali mogu vam reći da je venčanica bela i imaću dugi veo. Ostalo neka ostane iznenađenje.


Marina Erdeljan je novinarka koja osmehom otvara vrata celog sveta. Kroz svoje kreativno stvaralaštvo upoznala je Evropu i Aziju, a iskustva o modi i lifestyle-u nesebično deli sa svima.

Comments