Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/3

Kada se zapravo rodila vaša ljubav prema modi i modnom dizajnu?

MARINA MIĆANOVIĆ: Kad sam počela da se bavim plesom, tada je ideja skroz bila jasna. Do tada kao da nisam imala hrabrosti da se upustim u tu avanturu. S obzirom na to da se bavim i makeup-om, sve je počelo da se zaokružuje u jedno, i modom se bavim četiri godine. Moji počeci se vezuju za ples i kreiranje plesnih večernjih haljina. Tada sam u saradnji sa Tango Naturalom osnovala svoj brend Tango natural fashion i izlagala širom Evrope svoje kreacije, a zatim su krenule i revije.

Da biste se bavili ovim poslom, morate biti veoma kreativni, ali i inovativni i jedinstveni. Odakle crpite inspiraciju za svoje stvaralaštvo i da li postoji nešto što vam je neiscrpni izvor inspiracije?

MARINA MIĆANOVIĆ: Inspiriše me sve što nosi posebnu i lepu energiju. Ljudi, situacije, detalji, ples… Stvaram bilo gde da se nalazim, često mi se dešavalo da na svom drugom poslu crtam ako mi tako naiđe (smeh). Uvek sam volela “drugačije”. Tako i stvaram. Inovacija je nezaobilazna, koristeći detalje po kojima su moje kreacije već prepoznatljive.

marina micanovic wannabe Wannabe intervju: Marina Mićanović, modna dizajnerka

Svoju inspiraciju pronalazite i u tangu i toj umetnosti pokreta. Šta je to što vas inspiriše kod ove “žive vatre” od plesa?

MARINA MIĆANOVIĆ: Upravo tako. Pokret, muzika, svetla, energija koju razmenjujem sa partnerom dok plešemo.  Putovanja i novi gradovi i ceo stil života – sve su to trenuci koji jednostavno bude kreativnu energiju još više, i volim da stvaram baš sa takvom strašću i bez granica.

Ko su žene koje nose vaše kreacije? Koje osobine one treba da poseduju da bi ih na pravi način iznele?

MARINA MIĆANOVIĆ: Žena koja nosi tu jaku energiju, voli izazove, ne zanima je šta će drugi misliti o njoj i njenom stilu, voljena i prihvaćena baš kao takva i koja istinski u tome uživa. Jednom rečju, svoja. Za nekog je to “drugačija”, za nekog “zanimljiva”, ali svakako da se njena estetika izdvaja.

Editors choice