Andrea, Danka i Katarina su mlade i talentovane dame koje stvaraju fantastične aksesoare za brend Milk & Honey. Ne sumnjamo da će vam se njihovi proizvodi svideti, a sada ih upoznajte.

WANNABE MAGAZINE: Ko se krije iza imena Milk & Honey?

MILK & HONEY: Milk & Honey je aksesoar brend iza koga stoje tri cure – Andrea, Danka i Katarina. Andrea i Danka uglavnom se bave dizajniranjem, a učestvuju delom i u izradi narukvica, dok Katarina dizajnira torbice za fotoaparate, naramenice i malo drugačije aksesoare. Mada se uglavnom uzajamno dopunjujemo i pomažemo jedna drugoj oko svih obaveza vezanih za M&H. Generalno se trudimo da nam bude zabavno i da se dobro zezamo, jer ovo je ipak kreativan i zabavan posao.

mh branislava2 Wannabe intervju: Milk & Honey

Njihove narukvice nosi i modna blogerka Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Gde pronalazite inspiraciju za pravljenje nakita?

Inspiracije ima svuda. Pre svega na fashion portalima i blogovima, a zatim i na dalekim destinacijama kao sto su Indonezija, Tajland, Japan, gde je takav stil nakita svakodnevica i veoma je popularan. Takođe možete primetiti da među kolekcijama imamo i friendship narukvice koje su nekada davno bile veoma popularne… E pa sada su one opet hit! I taj poneki “time travel” može da nam bude super izvor inspiracije i ideja.

mh zorana Wannabe intervju: Milk & Honey

Zorana & zorannah.com je svoju odevnu kombinaciju upotpunila ovim narukvicama

Kakav aksesoar je u trendu ove sezone?

Ovog leta vratile su se i ponovo postale popularne pletene narukvice pod nazivom friendship, u različitim oblicima i bojama i stilovima pletenja. I različite verzije pletenih narukvica sa spajkovima, kristalima, lobanjama i perlama. Neizostavne su fluo boje, koje i najdosadniji outfit začine i učine malo interesantnijim.
Takođe, ono što kod nas još nije zastupljeno, jesu ogrlice i narukvice sa visećim krstićima, koje su totalni hit među fashion blogerkama. Jedan od omiljenih detalja su nam “headbands”, ili trakice za kosu, koje ove sezone možemo gotovo u svakoj radnji da nađemo… Naše su malčice drugačije, pravljene od sitnih perlica sa složenim tkanjem, tako da imamo interesantne šare po njima, indian i aztec motiva.

A za jesen – zna se, potpuni hit će biti koža, u tamnijim nijansama i rock n roll fazon. Mnogi dizajneri već su izbacili kolekcije koje su inspirisane zvedama popa i roka. Naš cilj je da svakako i to ispratimo u comming soon kolekcijama, posebno što i sve tri obožavamo taj fazon… Ili kako mi to volimo da kažemo “skullovi su novi karnerići”!

mh4 Wannabe intervju: Milk & Honey

Sve Milk & Honey narukvice prave se od najkvalitetnijih materijala

Od kojih materijala pravite nakit za svoje kolekcije?

Sve Milk & Honey narukvice prave se od najkvalitetnijih materijala koje nabavljamo iz Indonezije, Japana i sa Tajlanda. Jedan deo pravimo ovde, dok se određene kolekcije, malo složenije, prave u Indoneziji. Koristimo prave kristale, belu i crnu kost, prave bisere, kožu, beli, plavi i crni lava kamen, visokokvalitetnu plastiku i “marble” plastiku, i naravno metalne dodatke od kojih se prave spajkovi, đinđuve, privesci… U planu su i ekskluzivne kolekcije koje će se praviti od plemenitih materijala, zlata i srebra, u naredim mesecima.

Kome je namenjen asortiman iz vaše ponude?

M&H aksesoari su za sve. Za cure i dečake, i za sve koji vole da dodaju taj extra kul momenat uz svoj outfit i da nose sa sobom tradiciju surfera, Indonezije, stacks glam-a i tog malo drugačijeg life style-a. Po dosadašnjem iskustvu, što je potpuno neočekivano, momci su nam bolji kupci od žena, i stalo traže nove i zanimljive narukvice koje bi uklopili i napravili svoje stack-ove. Možda po uzoru na sexy Hollywood frajere Džonija Depa (Johnny Depp), Kolina Farela (Collina Farella), Breda Pita (Brad Pitt) itd.. Takva vrsta aksesoara je takva da je možete kombinovati kroz opušten način života u svakodnevnim varijantama, ali takođe primećujemo da ih u svetu TV ikone nose i uz neke glam odevne kombinacije, za svečanije trenutke – da unesu osveženje.

mh5 Wannabe intervju: Milk & Honey

Ovakva vrsta aksesoara takva je da je možete kombinovati kroz opušten način života u svakodnevnim varijantama

Na kojoj poznatoj ličnosti biste voleli da vidite svoje aksesoare?

Definitivno bismo momentalno uradili kampanju sa ljudima koji imaju jaku harizmu i stav kao što su Džoni Dep (Johnny Depp), Robi Vilijams (Robbi Williams), Ventvort Miler (Wentworth Miller), ali i sa devojkama kao  što su Erin Vason (Erin Wasson), Kejt Mos (Kate Moss)…

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Plan nam je generalno da iznesemo na lokalno, prilično slabo tržište potpuno nove i interesantne komade kada su aksesoari u pitanju, što podrazumeva narukvice, ogrlice, prstenje, head bands, ali i comming soon naramenice, torbe za fotoaprate i manje gedžete… Uskoro ce Milk & Honey kolekcije biti dostupne u “Supermarketu”. A u prodaji su već kod naše poznate blogerke Zorane u “Zorannah fashion korneru” u Ušću. Takođe su aksesoari dostupni i u Londonu na Spitalfields i Bricklane marketima. U pregovorima smo i za distribuciju u Moskvi i Zagrebu.

nagradiceeee Wannabe intervju: Milk & Honey

Milk & Honey nagrade

Sjajan Milk & Honey tim možete pratiti i na Facebooku. Toplo vam preporučujemo da lajkujete njihovu stranicu.

U saradnji sa Milk & Honey brendom poklanjamo dve narukvice. U komentarima ispod ovog teksta napišite uz kakvu odevnu kombinaciju biste poneli ovaj nakit. Dva komentara sa najviše lajkova osvojiće po jednu lepu nagradu. Redakcija će u petak, 16. novembra, u podne proglasiti dobitnike.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments