Natali Thanou je umetničko ime Natalije Šoše, prelepe i svestrane Srpkinje. Natalija se bavi modelingom, kao i pevanjem, i izgradila je uspešnu karijeru u Grčkoj, gde već dugo živi. Veoma voli da piše, pleše i putuje. Srpskoj javnosti je najpoznatija po duetu “Kiša je padala” koji je radila sa Ognjenom Amidžićem.

Nedavno se porodila i na svet donela sina kojeg obožava. Uprkos tome, ona i dalje izgleda savršeno i radi na novim projektima. Pogledajte šta je imala da kaže za naš Wannabe Magazine.

WANNABE MAGAZINE: Natali, čestitamo ti na tome što si postala mama. Reci nam, kako se snalaziš u toj ulozi? Na osnovu tvojih fotografija, zaključujemo da veoma voliš svog sina i da uživaš u njemu.

NATALI: To što sam postala majka je nešto najfascinantnije što mi se u životu dogodilo i uživam svakog minuta u tome. Ljubav prema detetu se ne može porediti ni sa čim na svetu. On je jednostavno savršen!

Nakon porođaja, vrlo brzo si vratila svoju idealnu figuru. Da li možeš našim čitateljkama da kažeš kako si u tome uspela i da im daš neki savet?

Mogu reći da sam srećnica ako uzmem u obzir da nisam bila ni na kakvoj dijeti. Važno je ponašanje tokom trudnoće. Ja sam se trudila da šetam što više i pijem mnogo vode. To mi je veoma pomoglo posle porođaja jer dojim.

slika12.jpg2 Wannabe intervju: Natali Thanou

Natali sa svojom bebicom

Pesma “Party in Mykonos” koju si radila u saradnji sa Riko Bernaskonijem (Rico Bernasconi) i Zomer K. (Sommer K.), kao i spot za istu, odlični su i vidimo da će pesma biti pravi letnji hit. Kakva te iskustva vezuju za rad na tome?

Snimanje tog spota bilo je uzbudljivo i meni jedno veoma lepo iskustvo. S obzirom da mi je Mikonos omiljeno ostrvo, još od ranije sam znala za svaki deo ostrva na kojem smo snimali. Stoga mi je bilo veoma prijatno. Ekipa iz Nemačke je bila odlična. Okruženi pozitivnom energijom, veoma dobro smo se zabavljali. Mislim da se ta energija prenela i na spot.

Ne mogu da ne pomenem tvoju pesmu “Kiša je padala” u saradnji sa Ognjenom Amidžićem. U Srbiji je ta pesma veoma popularna, naročito među devojkama. S obzirom na tvoje srpsko poreklo ali i dugogodišnji boravak u Grčkoj, reci nam da li ti je bilo teško da pevaš na srpskom jeziku?

Drago mi je što to čujem. Pevanje na srpskom nije uopšte teško jer je srpski moj maternji jezik.

slika32.jpg2 Wannabe intervju: Natali Thanou

Natali u spotu za pesmu “Kiša je padala”

Uvek si veoma lepo obučena. Čije kreacije rado nosiš?

Volim kreacije Mark Džejkobsa (Marc Jacobs), Karl Lagerfelda (Karl Lagerfeld), kao i kreacije Aleksandra Mekvina (Alexander McQueen).

Da li izuzev pevanja imaš i neka druga interesovanja i koja su to?

Da. Veoma volim da plešem, ali i da pišem.

slika41.jpg1 Wannabe intervju: Natali Thanou

Pesma “Kiša je padala” učinila je Nataliju neverovatno popularnom u Srbiji

S obzirom na posao kojim se baviš, veoma često putuješ. Koja ti je omiljena destinacija?

Često putujem i dopadaju mi se mnoga mesta. Jedna od mojih omiljenih destinacija je Majami.

Izvor fotografija: blogspot.com, luxurynights.gr, index.hr, photobucket.com, facebook.com


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments