Ako biste nekoga upitali ko je Nenad Milanković, verovatno bi vam rekao da je kompjuter freak, hodajuća enciklopedija i da ima rešenje za svaki problem. Nenad ima 29 godina, diplomirani je sistem inženjer, a svoj hobi pronašao je u muzici.

WANNABE MAGAZINE: Zdravo, Nenade, reci nam koliko dugo si na beogradskoj sceni?

DJ HOFF: Uh! Teško pitanje. Na sceni sam od 2005. godine. Sve je počelo sa “Plazza” žurkama baš ovde u Beogradu, tačnije na levoj obali Dunava. Već 2007. “Plazza” je postala velik i posećen događaj koji se održavao bar tri puta godišnje, naravno, tokom leta.

Ove žurke pravili smo četiri godine i polako su počele da od letnjeg događaja prerastaju u pravi festival sa akcentom na avanturistički provod u prirodi okupanoj svetlom grada i odsjaja Gardoša sa lepog, plavog Dunava. Usledila je pauza. A ovog leta avantura se nastavlja žurkom u subotu, 4. avgusta.

slika 1 2 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

DJ Hoff na beogradskoj sceni je od 2005. godine

U kojim klubovima si se do sada našao za DJ pultom i sa kojim DJ-evima si sarađivao?

Uvek sam više voleo otvoren prostor tako da nisam radio u mnogo klubova. Osim naravno zimi u klubovima: “Plastic Mint”, “Underground”, “Mamolo”, “Sobarica/Batler”, “Space”, “Electrica i Bungee Bar” na Adi. Sarađivao sam sa DJ Zlajom, DJ Black Channel-om, DJ Dok-om iz Šapca, DJ Ognjenom Krstićem, DJ Alf-om, DJ Shekimonom, italijanskim DJ-em Andreom Bertolinijem (Andrea Bertolini) i drugima.

slika 22 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

Poslednji nastup ovog jula u beogradskom klubu “Light Bar 2”

Šta po tvom mišljenju fali klubovima u našem glavnom gradu? Šta bi promenio?

Fali ona energija koja je bila tu kad sam počeo da izlazim. Energija poput one u “Barutani”. Ja da se pitam, Beograd bi bio clubbing prestonica Evrope.

slika3 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

Prizor sa “Plazza” žurke – DJ Alf i DJ Hoff do svitanja

Vrsta muzike koju voliš i puštaš? Da li radije biraš miksetu ili gramofon?

Puštam elektronsku muziku raznih žanrova (indie, house, tech-house, techno-minimal), a uz to znam često da ubacim i neki rock/pop pa to zvuči kao neki live remix. A što se tiče opreme na kojoj radim, mogu da radim na svemu, ali najopušteniji sam na malo novijoj opremi sa više funkcija, efekata…  Naravno, često koristim i PC računar u toku rada, jer mi je tako mnogo lakše da koristim muziku i semplove.

slika4 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

DJ Hoff sređuje opremu

Čuli smo da obožavaš Karla Koksa (Carl Cox) i da si imao priliku da ga upoznaš?

Da, da. Pa nisam imao prilike lično da ga upoznam, ali upoznao sam neke njegove saradnike. Svi su oduševljeni Srbijom i našim energičnim ljudima.

slika 52 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

Gost “Plazza”-a žurke bio je i Ajs Nigrutin

Gde te možemo naći ovog leta i đuskati uz tvoj zvuk? Načuli smo da ponovo praviš “Plazza” žurke na Dunavu?

Ovog leta svi na “Plazza”-u. U subotu, 4. avgusta čeka vas spektakl na otvorenom. Biće to žurka na plaži leve obale Dunava, i čeka vas DJ trojac “Left Coast Sound”. Prevoz kreće sa samog kraja Zemunskog keja i vozi vas tačno tamo gde treba. Svako ko je barem jednom došao na “Plazza”-u, dolaziće uvek. To nam je moto.

slika6 2 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

Atmosfera žurke na levoj obali Dunava

Kako je nastala DJ ekipa “Left Coast Sound” i ko je osim tebe čini?

“Left Coast Sound” čine DJ Banex (Branislav Burgić) iz Brčkog, DJ Cho (Dalibor Radivojević) iz Beograda i moja malenkost DJ Hoff (Nenad Milanković). Ekipa je nastala sasvim slučajno kao i većina dobrih stvari. Povezao nas je dobar zvuk i želja za dobrim provodom.

slika 71 Wannabe intervju: Nenad Milanković, DJ Hoff

Pored Nenada, “Left Coast Sound” čine i DJ Banex (Branislav Burgić) i DJ Cho (Dalibor Radivojević)

Kakve planove DJ ekipa “Left Coast Sound” ima za zimsku sezonu?

Videćemo. Očekujte neočekivano, otkriću samo da se klub nalazi u srcu Beograda, a mi ćemo njegov ritam ubrzati tako da nikome neće biti hladno ove zime. Pozdrav od DJ Banexa, DJ Cho i moje malenkosti!

Izvor slika: druzi.se


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

 

Comments