alaia3 copy Wannabe intervju: Nini Nguyen

Nini je stilistkinja, modna dizajnerka i blogerka vijetnamskog porekla

Nini Nujen (Nini Nguyen) je modna dizajnerka, stilistkinja i blogerka vijetnamskog porekla koja živi i radi u Americi.

Svoj blog “Nini’s Style” pokrenula je 2008. godine. Na njemu svojim čitaocima nesebično daje modne savete i deli iskustvo koje je stekla radeći u modnoj industriji. Nini je sigurna da svaka žena može da izgleda kao milion dolara, ali da ne mora da uloži toliko. Pročitajte šta ona ima da kaže o modi i stilu!

Zdravo, Nini! Kako bi se predstavila našim čitaocima?

Ja sam stilistkinja, modna dizajnerka i blogerka iz Dalasa, država Teksas. Inače sam vijetnamskog porekla. Menjajući izgled svojih klijenata uspevam da im pomognem da dobiju više samopouzdanja i na taj način promenim njihov život i način na koji vide sebe. Uživam u tome! Mislim da svaka žena zaslužuje da (pre)lepo izgleda i da se oseća lepom i iznutra i spolja. Volim da skupljam vintidž nakit i odeću, a najviše uživam u putovanjima i egzotičnoj hrani. Moj omiljeni grad je Pariz i njegovi žablji bataci, njam! Volela bih da posetim Srbiju, čula sam da pravite najbolji roštilj!

Kada si odlučila da ćeš se baviti modom?

Od svoje pete godine okružena sam modom i kreativnim ljudima i oduvek sam znala sam da ću se jednog dana baviti nečim kreativnim. Kao srednjoškolka dobila sam priliku da radim za Banana Republic, i tada sam shvatila da ću se definitivno baviti stilizovanjem. Obožavam onaj osećaj kada moji klijenti stignu od “Nisam baš siguran da mi ovo stoji” do “Izgledam fantastično!”

Kako bi definisala pojmove “moda” i “stil”?

Moda je za mene jedan univerzalan jezik kojim svi možemo da komuniciramo. Stil je način na koji ja koristim modu i njime svakodnevno pokazujem ko sam i izražavam svoju individualnost.

ninipinkskirt 7 Wannabe intervju: Nini Nguyen

Voli da rizikuje, ali se trudi da ostane verna klasičnom stilu

Šta čini tvoj stil?

Volim da rizikujem, da budem smela, ali da istovremeno ostanem verna klasičnom stilu i glamuru.

Gde nalaziš inspiraciju za svoje kombinacije?

Inspiriše me svakodnevica, ljudi koje volim i mesta koja sam posetila.

ninicolors 1 Wannabe intervju: Nini Nguyen

Fantastičan vintidž Buda prsten dobila je na poklon

Kako si odlučila da pokreneš modni blog?

Volim da delim savete vezane za modu. Dok sam radila u Barney’s New York i pratila veliki broj modnih blogova, primetila sam da im štošta fali, najviše obrazloženje zašto i kako nose to što nose. Suprug mi je predložio da pokrenem blog i na njemu podelim sve svoje modne savete. Za mene je to sjajno jer više nisam ograničena samo na Dalas – sada ceo svet može da čuje šta imam da kažem o modi!

Primetila sam koliko voliš cipele. Koji je tvoj omiljeni dizajner cipela?

Moj omiljeni dizajner cipela svakako je Christian Louboutin. On stvarno zna kako da učini da se žena oseća seksi! Moje omiljene cipele su, bez razmišljanja, Christian Louboutin Lady Daf.

ninigreencircle 10 Wannabe intervju: Nini Nguyen

Njen omiljeni model cipela je - pogađate - Christian Louboutin Lady Daf

Tri komada koja svaka devojka treba da ima u svom ormanu su…

1)   Klasična haljina koju može da nosi u svakoj prilici

2)   Par klasičnih crnih štikli

3)   Tašna koja može da posluži i kao clutch.

Postoji li outfit koji smatraš neprevaziđenim klasikom?

Prema mom mišljenju, postoji, i čine ga jedna lepa haljina, vintidž biserna ogrlica i klasične cipele vrtoglavo visokih potpetica.

Imaš li savet za naše čitaoce?

Budite različiti! Kada birate šta ćete obući, birajte za sebe, i voleće vas zbog vas samih. Takođe, nije važno šta imate na sebi već kako to nosite – nosite sve sa puno samopouzdanja i sijaćete! Budite smeli, budite to što jeste!

ninifur 4 Wannabe intervju: Nini Nguyen

Nini savetujete da budete smeli i drugačiji, ali uvek dosledni sebi


Dejana Knežević voli knjige (one opipljive), crnu boju i Avenged Sevenfold; Behemota, kafu i McQueen-a. “I am sick of lovable people, somehow they are all a lie.” (D. H. Lawrence)

Comments