D3a Wannabe Intervju: Vladimir Vlada VuksanovićWANNABE MAGAZINE: Otkud ti u svetu modelinga ?

VLADA VUKSANOVIĆ: Sasvim slučajno, na nagovor drugarice koja je išla na kurs manekenstva. Zvala me je više puta da joj se pridružim na kursu, jer je smatrala da je to za mene. Na kraju sam otišao, svideo sam im se na finalnom kastingu i prošao. Samo nedelju dana kasnije je bio kasting za Fashion Week, na kome su me odmah izabrali za revije i tako je sve počelo.

Kako si se osećao kao početnik u svetu mode?

Zahvaljujući starijim kolegama, manekenima i manekenkama, početak mi je bio lep i uspešan. Za jako kratko vreme sam imao puno revija. Oni su mi davali savete, odlično me prihvatili i tako mi olakšali prve korake u manekenstvu.

Da li više uživaš na reviji ili na snimanjima? Šta su prednosti, a šta mane modelinga?

Uvek je zanimljivo i na revijama i na snimanjima. Zavisi od ekipe najviše. Više slobodnog vremena imam na revijama, samim tim više vremena za druženje sa kolegama i ostalim ljudima u tom poslu. Upoznavanje novih ljudi, lepih devojaka i putovanja smatram pre svega prednostima modelinga. Što se mana tiče, ne mogu da nabrojim nijednu, jer do sada nisam imao loših iskustava.

Moda u Srbiji, dobra ili ne?

Iznenađujuće dobra, u odnosu na sve ostalo u Srbiji. Izdvojio bih Fashion Week, čija je organizacija iz godine u godinu sve bolja.

Kako bi opisao svoj stil?

Nosim ono što mi odgovara, u čemu se osećam lepo i udobno. Ako bih morao baš da definišem stil to bi bila sportska elegancija.

Kako si izgradio svoj stil?

Vremenom, sa mojim odrastanjem se i menjao moj stil oblačenja. Dok sam bio tinejdzer, bio je to neki hip-hop fazon, kasnije je to preraslo u sportski tip oblačenja. Da bi se sada posle 5 godina bavljanja maneknstvom pronašao u sportskoj eleganciji.

DBG 5038a2 Wannabe Intervju: Vladimir Vlada Vuksanović

Koji je tvoj tip devojke?

Nemam određen tip devojke. U startu, kod devojke me naravno privlači fizički izgled, posle toga dolazi do izražaja da li je devojka pametna, kulturna i da li ima smisla za humor, što mi je izuzetno bitno.

Koji je tvoj omiljeni parfem?

Paco Rabanne One million i Dolce and Gabanna BY kojeg na moju žalost više nema u prodaji.

Koji ti je omiljeni inostrani grad ?

Sidnej.

PalZileri Xpo MIR 008 8385933792 2 Wannabe Intervju: Vladimir Vlada Vuksanović

Šta radiš kada ne radiš ?

Suvlasnik sam balona za fudbal, oko kojeg ima puno posla, tako da tamo provodim dosta svog vremena. Pored toga izlazim u klubove, sedim u kafićima sa društvom. Kao i svaki drugi momak mojih godina.

Koji su tvoji budući planovi?

Pošto sam završio fakultet i čekam da počnu Masters studije na Sheffield-u, imam slobodnog vremena, pa ću možda da otputujem u Istanbul, Milano ili New York gde su pokazali zainteresovanost da me vide, da radim.

Koji su tvoji ciljevi?

Pored ovih mogućih poslova u toku leta, pre svega mi je bitno da završim Master studije, a uporedo s tim da nastavim uspešnu karijeru u modelingu.

Šta bi savetovao onima koji žele da se oprobaju u modelingu?

Da veruju u sebe!12a Wannabe Intervju: Vladimir Vlada Vuksanović


Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Ispunjava je pisanje i blogovanje, zanimljiva joj je twitosfera i upoznavanje novih ljudi. Živi za putovanja, skijanja, modu, umetnost i uskusnu hranu. Omiljeni citat: “Per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Comments