Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Priznaćete da nas detalji čine posebnim i jedinstvenim.  Takve su i VT Mašne! Saznajte nešto više o ovom brendu.

WANNABE MAGAZINE: Kada su i kako nastale VT Mašne?

VT MAŠNE: Pre nešto manje od godinu dana došao sam na ideju da bih mogao tako nešto da počenem da radim iz razloga što neke asesoare koje zamislim nisam mogao da pronađem. Počeo sam stidljivo, radio po par komada leptirki za svoju dušu kao i maramica za džep. Kasnije sam shvatio da bih mogao da proširim delovanje i time pomognem onima koji slično razmišljaju kao ja i da pronađu baš ono što ne može ili teško može da se nađe na drugim mestima.

46105 287022928086989 1256118713 n Wannabe intervju: VT Mašne

Detalji i za dame

Kome su namenjeni vaši aksesoari?

Namenjeni su kako muškarcima, tako i ženama. Za žene se prave i trake za kosu, tako da praktično imaju 2 u 1. Ono što jeste moja želja je da se sa njima razbiju šabloni oblačenja i uniformisanost.

Koliko su detalji bitni kada je reč o odevanju?

Veoma. Kao i u svemu, detalji i sitnice prave razliku. Samo je bitno da se ne pretera sa detaljima, jer onda izgleda prenatrpano. Bitno je i znati kako da uklopite detalje. Vodite računa o njima, a najbitnije je da se sa njima osećate lepo,  jer samo tako ćete znati i da ih iznesete na pravi način.

248788 286576598131622 642652594 n Wannabe intervju: VT Mašne

Na tufne pa još i crvena

Jednobojne, šarene, sa nitnama… paleta je široka. Da li vi imate svoju omiljenu letpir mašnu?

Sve zavisi od kombinacije koju tada nosim i kako se u tom trenutku osećam… Iskreno, teško pitanje, pošto se stvarno trudim da asortiman bude šarenolik i za svačiji ukus.

Koliko je potrebno vremena da nastane jedna leptir-mašna?

Zavisi od trenutne inspiracije, onoga što zamislim da bi moglo lepo da izleda, kao i preferencija onih koji bi je nosili. Ideja, kreativnost i maštovitost su najbitniji.

Kakve mašne biste nam preporučili za aktuelnu sezonu?

Sa zanimljivim printovima, šarenolikih dezena, polka print ili sa tufnama je jedan od mojih favorita, teksas i militari takođe, kao i neke elegantnije, sa raznim stvarima po sebi, kada su devojke u pitanju. Mada, kao što rekoh, naše mašne su za svačiji ukus i ako nešto nema u ponudi VT Mašne su tu da izađu u susret svim željama onih koji bi hteli da ih nose.

148896 285106538278628 552587739 n Wannabe intervju: VT Mašne

Kombinacija dve nijanse

 

Na kojoj poznatoj ličnosti biste voleli da vidite svoje mašne?

Nemam određenog favorita kada je to u pitanju, ali svako bih voleo da vidim na svakoj osobi koja je originalna, jedinstvena i kreatvina jer što se kaže: “Zašto da se uklapamo kada smo rođeni da se razlikujemo”.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Planovi su da asortiman bude što veći, da se proširi ponuda, kao i da se pored mašni urade još neki asesoari koji idu uz originalan stajling, kako za devojke tako i za muškare. Za sada su to maramice za džep, a biće još sličnih stvari,  jer ideje i inspiracija su svuda oko nas.

fff Wannabe intervju: VT Mašne

Prva i druga nagrada

U kometarima ispod ovog teksta ostavite svoj komentar uz koju odevnu kombinaciju biste poneli ove mašne. Dva najkreativnija odgovora će osvojiti po jednu lepu mašnu. Redakcija će u petak 1. februara u podne proglasiti pobednike.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice