Oni koji su pre 6. godina počeli da prate priču zvanu Wannabe Magazine najbolji su dokaz toga koliko smo se promenili i koliko smo uspeli u svemu što smo videli kao svoje ciljeve. Dosta napornog rada, truda, svih onih koji su za sve ovo vreme bili deo magazina koji je imao i dobre i loše trenutke, ali je iz svega uvek izlazio kao pobednik.

U mesecu kada proslavljamo svoj 6. rođendan, prisećamo se malo svega onoga što smo radili i što nas čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Svakodnevni pristup modi koji niste mogli da vidite nigde drugo, saveti o lepoti i trendovima, te svemu onome što život može da vam ulepša već godinama uspešno pratite kroz naš magazin. Osim toga, tu smo i za sve devojke koje su blizu trenutka kada će izgovoriti sudbonosno “da”, kako bismo im pomogli različitim idejama i kako bismo im dali još inspiracije, a sve u okviru Wannabe Bride magazina. Muškarce svakodnevno obradujemo najrazličitijim temama kroz jedan od najčitanijih muških online magazine na ovim prostorima, Wannabe Man. Izdvojili smo se i po tome da poznate nikada nismo pratili kroz “žute” strane, već smo o njima iznosili uvek one zanimljivosti koje su retki primećivali, te smo vas o svemu obaveštavali na Wannabe Stars-u. Sve ovo obeležilo je prvih 6 godina našeg postojanja, a za narednih 6 vam obećavamo još mnogo dobrih tekstova, najzabavnijih video sadržaja, te svega onoga što ni od koga do sada niste očekivali.

U iščekivanju novih projekata i zanimljivih pojedinosti, rešili smo da se malo bolje upoznamo sa vama, te da vidite ko to stoji iz vašeg Wannabe Magazine-a. Nina Milović i Nađa Jokanović, glavne i odgovorne što danas postojimo i jesmo sve ono po čemu nas znate, u videu povodom našeg rođendana pričale su o tome kako je sve počelo, kako je došlo do njihove saradnje, te šta ćete to još imati prilike od nas da vidite. Pozivamo vas da pogledate i uživate u ovih nekoliko minuta sjajne i veoma pozitivne energije.

Srdačan pozdrav,

Vaš Wannabe tim