Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Kako se piše vest? Kako se piše članak koji će biti zanimljiv za čitanje sa ekrana? Kako se pravi dobar intervju? Kako napisati blog? Šta odlikuje zanimljiv blog? Kako napisati ono što vas zanima, raduje ili tišti, a da to bude čitljivo i zanimljivo drugima? Šta su zakonitosti online pisanja i kako biti dobar web novinar i kolumnista? Kako spojiti kvalitetan stil i precizan izraz sa zahtevima savremene komunikacije?

Wannabe Magazine, najpopularniji fashion & lifestyle web magazin na Zapadnom Balkanu i 28. najposećeniji srpski sajt, pruža vam priliku da sve to naučite u školi web novinarstva.

Nastava je osmišljena tako da polaznicima pruži znanje i iskustvo neophodno za rad na web portalima, online magazinima ili za vođenje sopstvenog bloga i podeljena je na tri kursa od kojih svaki traje po mesec dana (četiri nastavne jedinice po kursu). Više informacija o Školi web novinarsta možete pronaći ovde.

Pročitajte šta o Školi web novinarsta kažu neki od onih koji su je pohađali:

Marina Marinković: “Škola web novinarstva mi je pomogla oko pravopisnih nedoumica i uvela me je u “novinarski svet”, pisanje članaka, strukturu teksta, koje reči su poželjne a koje nisu. Pomogla mi je da se oblikujem u zanatskom smislu i da se kao budući novinar nađem u temama koje me zanimaju. Navela me je da redovnije pišem i da naučim da sarađujem sa timom.”

Mihajla Zečević: “Za početak, naučila sam kako se radi u jednom modnom magazinu, proširila sam rečnik i prestala da upotrebljavam ružne i neodgovarajuće reči.”

Violeta Velimirović: “Iako sam završila Filološki fakultet ono što sam naučila o pisanju i novinarstvu u Školi web novinarstva neuporedivo je praktičnije i korisnije. Jasno, precizno i povrh svega zabavno!”

Valentina Krstović: “Savladala sam novinarsku tehniku, koje su pravilne forme, kako se šta piše, kako izgleda potpuno opremljen tekst spreman za objavljivanje. Škola web novinarstva mi je pomogla da uređujem bolje svoj blog gde sam najpre primenila stečeno znanje.”

Editors choice