U domaće bioskope, 12. marta stiže film koji je bio nominovan za mnoge nagrade. Povodom filma “Divljina”, nagrađujemo najkreativnije čitaoce! Učestvujte u Wannabe i MCF nagradnom foto-konkursu. Sve što je potrebno je da svojom fotografijom odgovorite na pitanje: Bez čega/koga ne biste pošli na putovanje koje menja život? Zatim fotografiju upload-ujte na aplikaciju i obavezno je šerujte sa aplikacije na svoj Facebook profil. Nagradićemo one najkreativnije! Prvih troje dobijaju po knjigu i dve karte za projekciju filma. A ostalih sedam po dve karte.

Više o filmu pročitajte u nastavku:

DIVLJINA
Wild

Sinopsis:
Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom celog života Šeril Strejd osetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi načn, ona ukradene snove i milosrdni trenutak zaborava traži u mračom svetu opijata, ali cena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi – osim sopstvenog života – Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor.

U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešaciti čitavih 2.000 kilometara – i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškocama koje takvo putovanje nosi, Šeril se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

“Divljina” snažno prikazuje strahove i zadovoljstva mlade žene koja se suprotstavlja svim teškoćama na putovanju koje je tera u ludilo, daje snagu i konačno isceljuje.
Film je nastao prema istoimenom bestseleru Šeril Strejd, a u Srbiji je kjniga objavljena početkom februara u izdanju Vulkan izdavaštva.

unnamed1 Wannabe i MCF nagradni foto konkurs: Moj must have za putovanje

Start: 12. mart 2015.
Žanr: biografija, drama
Režija: Jean-Marc Vallée
Scenario: Nick Hornby, Cheryl Strayed
Uloge: Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann
Zemlja produkcije: SAD
Jezik: engleski
Trajanje: 120 min
Trejler pogledajte ovde!

Uputstvo i pravila nagradnog konkursa:
Nagradni konkurs traje do 21. marta i završava se u podne.
Možete poslati neograničen broj fotografija, ali možete glasati samo za jednu fotografiju. Ne možete glasati za svoju fotografiju.
Nakon slanja fotografije, ukoliko ne sadrži nedozvoljen sadržaj, biće odobrena u najkraćem mogućem roku.
Fotografija mora biti autorska, u suprotnom biće diskvalifikovana.
Dobitnike nagrada bira žiri koji čine predstavnici MCF-a.

Zvanična lista dobitnika biće objavljena 21. marta u okviru same aplikacije i na sajtu www.wannabemagazine.com

Nagrade: 

Prvih troje dobijaju po knjigu i dve karte za projekciju filma. A ostalih sedam po dve karte.

Konkurs važi za Republiku Srbiju.

Više o tome na: www.wannabemagazine.com

Fotografiju okači na ovom linku!

Dobitnice su:

Knjiga i karata: Makuljević Jasmina, Milena Stojanović, Jasna Manić
Karata: Tijana Raičević, Sandra Borić, Aleksandra Borić
Comments