Iza imena “Mašnarija” stoje dve mlade devojke iz Beograda, sestre Nevena i Marija. “Mašnarija” postoji od 2010. godine, kada su ove dve devojke napravile prvi rajf, a danas prave različite aksesoare za svaku priliku, i izrađuju i ono što njihove mušterije zamisle.

Rajfovi su uvek in, i jedan ovakav diskretan, ali u isto vreme dovoljno upadljiv da doprinese svakoj kombinaciji, uvek je od koristi. Boja je sjajna i ostavlja prostora za kombinovanje. Možete ga nositi uz romantičan look, ali i da eksperimentišete i ponesete ga u edgy stilu.

147 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Rajf za kosu. Originalna cena 1,000.00 RSD, Wannabe cena 850.00 RSD

Upečatljiva šarena ogrlica uklapa se uz mnoštvo boja, dezena i mladalački stil. Kada nosite jednostavnu majicu ili malo boja, velika ogrlica uvek je odgovarajuća. Ali, ako ste hrabri, nekada se možete voditi i onom more is more.

238 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Ogrlica. Originalna cena 900.00 RSD, Wannabe cena 765.00 RSD

Svedeni crni rajf sa nitnama možete nositi u svakoj prilici. Pliš i mašna čine ga elegantnim i pomalo romantičnim, ali nitne daju tvrđu notu. Zato ga kombinujte baš onako kako osetite, a on će se svakako uklopiti.

337 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Rajf za kosu. Originalna cena 1,000.00 RSD, Wannabe cena 850.00 RSD

Pojas sa mašnicama kao stvoren je za romantične dame. Njime možete da strukirate haljinu, čipkanu ili jednobojnu, i bilo bi dobro da sa njim uklopite cipele.

435 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Pojas. Originalna cena 1,300.00 RSD, Wannabe cena 1,105.00 RSD

Šta vam više treba zimi od dobre ešarpe? Ovakvu ešarpu možete nositi svaki dan, uz jaknu ili kaput, ali i kao deo outfit-a.

530 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Ešarpa. Originalna cena 1,500.00 RSD, Wannabe cena 1,275.00 RSD

Ako želite da budete zapaženi, u tome će vam svakako pomoći ova traka sa parom velikih cvetova u upečatljivoj boji. Trake su trenutno in, i trebalo bi da imate bar jednu, za sve one slučajeve kada niste sigurni čime da zamenite gomilu nakita.

625 Wannabe Sales rasprodaja: Mašnarija

Traka za kosu. Originalna cena 750.00 RSD, Wannabe cena: 637.50 RSD

Mašnarija by Nevena & Marija mala je radionica za pravljenje unikatnih ručno rađenih aksesoara. Svaka nova ideja i zamisao prerastu u nešto opipljivo i šareno, uvek novo i neponovljivo! Provirite i vi u čudesni svet Mašnarije!

Rasprodaju možete posetiti ovde.

Trajanje rasprodaje: do nedelje, 29. januara 2012. godine u 20:00 sati.


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments