Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U smislu emancipatornih težnji svih žena Wannabelanda, gospojica dvorska dama višeg reda, nosilac odlikovanja “Kongregacija kuce-buce i keksića”, Marisol Le Fol predložila je da umesto one stare parole “Sedela sam za mašinom – šila sam!” ili one tugaljive “Sedela sam na obali reke Pjedre i plakala”, sve žene, dame, gospođe i gospođice usvoje novu maksimu: “Sedela sam na obali, noge brčkala, harmoniku prčkala”.

Time bi se iskazao slobodarski duh žena Wannabelanda i obavile dve istovremene funkcije. Higijensko-estetska (pranje nogu) i erotsko-nadražujuća (prčkanje harmonike). Jer šta ima lepše od žene koja pere noge i prebira po ‘ramunjici, kao što već pripadnici bardovske manjine dobro znaju.

t02 WannabeLand Trač Branč #12

Sedela sam pored reke, svirala sam...

Prijateljica Wannabelanda, princeza Kiki O iz daleke zemlje preko sedam mora, donela je u prestonicu novi hit. Posredi je sisanje palca na javnom mestu. Isprva šokirani i uzdrmani stanovnici Wannabelanda, počeli su da se okupljaju oko princeze Kiki koja je odlučila da sisa na ulici, u parku, u restoranu, u kafiću, u školi, na predavanju, za vreme ispita, na modnoj reviji, tokom intervjua. Za Kikinim primerom poveli su se i drugi Wannabelanđani, isprva stidljivo, a zatim sve odvažnije. Sisanje palca na sto metara prsno uskoro je postalo omiljeni sport mnogih omladinaca i omladinki. Kraljevska komisija za (ne)moral pokušala je da suzbije ovo ponašanje mladih, ali je ostala nemoćna pred ljupkom senzualnošču tog čina. Osim toga, kosa Kiki O počela je da svetli, što je u zemlji preko sedam mora znak vrhunskog uživanja, pa komisija nije imala srca da je prekine u sisanju. “To bi bilo kao da ste mačku koja vam zaspe u krilu bacili na pod i šutnuli do obzorja”, izjavio je predsednik komisije Žiljko Piljak, zvani Šiljak.

t01 WannabeLand Trač Branč #12

Ljupka princeza Kiki O

Veliki skandal potresao je armiju našeg kraljevstva. Naime, umesto uobičajenih aktivnosti kao što su skidanje odbeglih mačaka za vrha krošnje, pomaganje seljacima za vreme poplava, muzičke parade i zborovi pleh-muzike, prisustvo balovima, te kreiranje novih krojeva uniformi i  zavođenje devojaka (i momaka) koji se lože njih lože, elitna jedinica armije Wannabelanda, “Svilen konac”, počela je da maršira gore-dole u odsečnom ritmu. Povrh toga, odnekud su – verovatno iz muzeja – izvadili oružje i odali se gnusnom poroku streličarstva i streljaštva. Kako nezvanično saznajemo, predvodnica ovih militantnih aktivnosti bila je upravo zapovednica “Svilenog konca”, kapetanica Viktorija Vikić Vikica.

Srećom, odlučnom intervencijom hedonističke brigade “Mljac Mljacković Prvi” i hrabrog kapetana Milenka Milokliza otkriveno je jezgro militantne zavere i demontirana ta paklena aktivnost. Ispostavilo se, naime, da je Vikica pod udar militarizma pala iz puke osvete i inata. Viktoriju Vikić, baš pre nego što je počela da nosi zelenu uniformu (umesto ponosnih ružičastih tonova naše narodne armije) i puca iz puške dečko je ostavio na neuobičajeno brutalan način, pobegavši sa kapetaničinom sestrom. Srećom, kapetan Milenko je na licu mesta, iskusnom procenom oficira starog kova, shvatio u čemu je nevolja i veštom primenom autoriteta svog prezimena urazumio Viktoriju, koju možete videti u trenutku kada je kriza okončana. Sva slava kraljevstvu Wannabeland!

t03 WannabeLand Trač Branč #12

Viktorija nam šalje srculence kao znak da se odrekla militantnih težnji


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice