Uprava popularnog šumskog hotela “Drvolež” objavila je na svom sajtu da je povodom godišnjice rada tog hotela odlučeno da se na svim krevetima konačno promeni posteljina, na radost brojnih gostiju, koji se već neko vreme žale kako ih, dok spavaju, bockaju grančice i otpalo lišće nakupljeno na krevetima. Prema odluci uprave hotela, posteljina će se ubuduće menjati na svakih šest meseci, a najavljeno je i da će u narednom periodu biti razmotren predlog o njenom povremenom pranju.

Slika 128 WannabeLand Trač Branč #5

Jedan od šumskih “apartmana”

Muškarci WannabeLand-a koji su učestvovali u jednoj glupoj anketi, priznali su da bi voleli da upoznaju žensku osobu sa kojom bi mogli da ostvare iskreno prijateljstvo, sa kojom bi mogli otvoreno da razgovaraju o svemu i koja bi, takoreći, bila njihova “dobra vila”. Oni kažu da im to uglavnom i uspeva tokom dana, ali da problem nastaje kada uveče dobiju želju da svoju “dobru vilu” vode u krevet, a posle kreveta nijedna vila nije ostala dobra.

Slika 222 WannabeLand Trač Branč #5

Svaki muškarac želi jednu dobru vilu

U Centralnom parku Wannabe NewLand-a juče je počeo da radi bioskop na otvorenom. U narednom periodu, publika će moći da vidi dve nove romantične komedije: “Dođi u sumrak i ponesi lisice” i “Voleću te od sutra”, triler “Ko je seo na Eli”, a za one hrabrije prikazivaće se horor filmovi: “Vampirska kujna”, “Bal zombi plesačica” i “Baka iz pakla”.

Slika 316 WannabeLand Trač Branč #5

Novi bioskop

A negde pred zoru začula se muzika,

Violončelo je svirala devojka sa crnim krilima,

U celom kraljevstvu tad nastala je panika,

Jer nešto se prelomilo u devojčinim očima,

Slika 416 WannabeLand Trač Branč #5

U celom kraljevstvu nastala je panika, jer nešto se prelomilo u devojčinim očima

I umesto suza, sa neba dođoše pahulje,

Krupne kao krunice ruža na svet se spustiše,

U šoku od čuda, ljudi se na tlo baciše,

Da prvi put na belom snegu svoju sen pozdrave,

To trajalo je samo tek tren, kao mig mašte,

Devojčine oči se sklopiše, i zima stade,

I odnese sa sobom i cvet nečije bašte,

Sve se to desilo zbog njega i ljubavi što njoj je dade.


Milan Jokić je nestašni dečak sa ozbiljnim životnim planovima. Piše i režira, čuva tuđe tajne i svađa se sa  Dunjom. Zna skoro sve o ženama, ali i dalje traga za onim jedinstvenim izdancima nežnijeg pola koji u sebi nose nešto više od proseka. Uvek je na sunčanoj strani ulice, ne veruje u smrt i siguran je da će živeti večno.

Comments